AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ardes 4R09BTT

Zobraziť katalóg
Ardes 4R09BTT
Olejový radiátor – 9 vykurovacích rebier, nastaviteľný 24hod časovač, turbo funkcia s ventilátorom, 3 výkonové stupne 900W, 1400W, 2400W, vhodný do miestnosti s cca 70m3, svetelné kontrolky, bezúdržbová prevádzka, vysoká akumulačná schopnosť, rozmery výrobku VxŠxH 65x24x40cm, váha 9kg
Kód:  ARDER100 Produktové číslo:  4R09BTT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ardes 4R09BTT

Potrebujete si prikúriť počas chladných zimných večerov, alebo chcete vstávať do teplého rána? V tom prípade nám dovoľte predstaviť vám elektrický radiátor Ardes 4R09BTT, ktorý vašim požiadavkam vyhovie  do najmenšieho detailu. Radiátor Ardes svojmu používateľovi ponúkne bezproblémovú a bezúdržbovú prevádzku a tiež vkusný vzhľad so zaoblenými hranami, ktorý pekne doplní každý interiér. Olejový radiátor Ardes 4R09BTT je ideálny všade tam, kde nie sú dostupné iné zdroje tepla ako elektrické a vhodný je aj na prikúrenie v málo vyhrievaných miestnostiach v domácom prostredí a aj v kancelárii.

Kľúčové vlastnosti elektrického radiátora Ardes 4R09BTT

  • Moderný dizajn zapadne do akéhokoľvek interiéru
  • Bezúdržbová a veľmi tichá prevádzka
  • Radiátor Ardes je určený do místností s výmerou do 70 m3
  • 3 stupne výkonu 900, 1 400, 2 400 W
  • Ochrana proti zamrznutiu
  • 24 hodinový časovač
  • Jednoduchý transport zabezpečujú kolieska a držadlo

Vysoký výkon radiátora Ardes

Elektrický radiátor Ardes s 9 vykurovacími rebrami a maximálnym výkonom 2 400 W sa postará o účinné vykúrenie miestností s výmerou 70 m3 tak, abyste si mohli vbychutnať príjemné teplo domova. Plynulo si nastavte teplotu na otočnom regulátore tak, ako vám to vyhovuje. Na výber máte až z troch výkonnostných stupňov (900, 1 400, 2 400 W). Aj dlho po vypnutí radiátor Ardes 4R09BTT vyhrieva, čím sa ušetrí na spotrebe. Špeciálne termické otvory zefektívňujú kúrenie Ardes na maximum. Poteší vás aj veľmi tichý chod, preto sa zariadenie hodí aj do spální, alebo detských izieb, kde nebude nikoho rušiť.

Elektrické kúrenie Ardes 4R09BTT zaručí maximálnu bezpečnosť a pohodlie

Výrobca kladie veľký dôraz na bezpečnosť, preto je kúrenie Ardes vybavené funkciou proti zamrznutiu. Štyri kolieska a praktické držadlo uľahčujú obsluhu a prenášanie radiátora Ardes. Zaoblený tvar rebier znižuje riziko detských úrazov a vy tak môžete byť pokojnejší a vychutnať si miestnosť vykúrenú presne podľa vašich predstáv. 

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 400 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Funkcie
S Anti-Freeze, S časovačom, Termostat Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 400 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S Anti-Freeze, S časovačom, Termostat Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ardes 4R09BTT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes 4R09BTT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ardes 4R09BTT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ardes 4R09BTT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ardes 4R09BTT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií