Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ardes Eolo Mini R10

Zobraziť katalóg
Ardes Eolo Mini R10
3,0 2 hodnotení
Ochladzovač vzduchu funkcie 3v1: ochladzovanie, čistička vzduchu a zvlhčovač, kapacita vodnej nádrže 5l, automatické oscilačné lamely, 3 rýchlosti prúdenia vzduchu (silná, stredná, nízka), protiprachový filter, kolieska na ľahký presun a úchyt, mobilné použitie, ochladzovač pracuje na princípe prefukovania vzduchu cez vodné filtre, kde sa vzduch nasýti vodnou parou a dôjde k ochladeniu vzduchu
Kód:  SPTsc1721 Produktové číslo:  8004032110579 Stránky výrobcu

Ardes Eolo Mini R10

Mobilná chladiaca jednotka Ardes Eolo Mini R10 ponúka celkovo 3 funkcie, ktoré využijete počas celého roka. Zariadenie funguje primárne ako ochladzovač, kedy si môžete vybrať hneď z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Tiež môže pracovať v režime čistenia vzduchu, na filtroch vnútri jednotky sa úplne rozložia toxické plyny, mikroorganizmy a ostatné nečistoty, ktoré môžu byť podnetom k častej chorľavosti. Zabudovaná čistička vzduchu vás teda chráni pred prípadným nachladnutím a je vhodná pre alergikov. Tretia funkcia zariadenia je zvlhčovač vzduchu, ktorý svoje uplatnenie nájde najčastejšie vo vykurovacej sezóne. Vďaka ovládaču, ktorý sa dodáva spoločne s chladičom, budete mať ešte väčšie pohodlie. Ochladzovač sa jednoducho udržiava a spúšťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia 3v1
  • Automatické oscilačné lamely
  • Protiprachový filter
  • Podvozok a úchyt na ľahký presun
  • Tri rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Jednoduché ovládanie
  • Mobilné použitie

Ochladzovač, ktorý sa dostane kamkoľvek

Ochladzovač je prenosný, na dolnej strane sa nachádza štvorica koliesok na ľahký presun. Celé zariadenie je kompaktné a tiež nie je ťažké, takže ho môžete ľahko preniesť cez prah bez väčšej námahy. Na hornej strane sa nachádza ovládací panel. Oproti klasickým klimatizačným jednotkám na fungovanie tohto chladiča nie je potrebné použitie hadíc a ostatných vývodov. Vo vnútri jednotky sa nachádza 5 litrová nádržka na vodu.

Farba:
čierna, biela

Príkon chladenia
60 W

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Objem nádržky na vodu
5 l Hotovo!
Funkcie
Zvlhčovač, Oscilácia, Ochladzovač, Čistenie vzduchu Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
displej
Nie Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu
5 l Hotovo!

Základné informácie

Funkcie
Zvlhčovač, Oscilácia, Ochladzovač, Čistenie vzduchu Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
displej
Nie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška
52 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, jaké jsou rozměry tohoto výrobku? Děkuji, hezký den

Dobrý deň,v popise je písané,že je k produktu dodávaný aj ovládač,po zakúpení som však žiadny ovládač nenašiel,tak ako to je?

Diskusia a poradňa k Ardes Eolo Mini R10
Príslušenstvo pre Ardes Eolo Mini R10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes Eolo Mini R10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ardes Eolo Mini R10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ardes Eolo Mini R10.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií