Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ardes BOX B30

Zobraziť katalóg
Ardes BOX B30
Ventilátor box, priemer 30 cm, 5 čiernych vrtúľ, 360 ° rotácia, 50W, 3 rýchlosti, časovač 120min
Kód:  ARDVEN25 Produktové číslo:  B30

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ardes BOX B30

Ardes BOX B30 - Čierny ventilátor typu box box-type má päť čiernych vrtúľ. Ventilátor je veľmi pevný, môžete ho dať na podlahu i na stôl. Môžete si vychutnať čerstvý vzduch vzduchu pri troch rôznych rýchlostiach. Výhodou BOX B30 je možnosť otočiť základňu o 360 stupňov okolo svojej osi , čo je nenahraditeľnou pomôckou v boji proti teplu v akomkoľvek zle vetranom priestore. K dispozícii je tiež praktický časovač, ktorý vám umožňuje nastaviť plynulé fúkanie až na dve hodiny pri automatickom vypnutí. Rozmery ventilátora sú 406 × 178 × 448 mm a hmotnosť je 2,5 kg.

Kľúčové vlastnosti Ardes BOX B30

  • Výkonný ventilátor menších rozmerov
  • Otočte základňu o 360 °
  • Robustná konštrukcia, ktorá sa dá umiestniť na zem a na stôl
  • Tri rýchlosti vetrania a praktický časovač

Parametre a špecifikácia

Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
30 cm Hotovo!
Typ
Podlahový Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
30 cm Hotovo!

Typ

Typ
Podlahový Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

už mě to opravdu nebaví,nic nemáte dostupné,...V jednu chvíli 5 ks a za hodinu již nedostupné a to skoro u všeho ..Do konce letních prázdnin ještě měsíc ale už nelze koupit pořádní ventilátor,hlavně že ostatní šmejdy které nabízíte ty jsou dostupné pořád ....

Diskusia a poradňa k Ardes BOX B30
Príslušenstvo pre Ardes BOX B30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes BOX B30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ardes BOX B30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ardes BOX B30.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií