Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Rapture

Arduino Advanced Kit by ElecFreaks

Zobraziť katalóg
Arduino Advanced Kit by ElecFreaks
4,5 2 hodnotení
Stavebnica – HiTech elektronická, základná, 6 projektov+príručka s názornými kartami so zapojeniami (v Angličtine)
Kód:  ARD100b Produktové číslo:  EF08062 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Advanced Kit by ElecFreaks Predaj skončil

Arduino Advanced Kit by ElecFreaks

Sada Aduino pre pokročilých sa drží línie pôvodných súprav. Jej cieľom je okrem iného rozširovať populárne módy bez nutnosti napájania z elektrickej zástrčky. Treba podotknúť, že sa to skutočne darí. Vďaka technológii ElecFreaks je možné čerpať energiu po celú dobu z vlastného zdroja. Prostredníctvom 12 modulov si môžete zostaviť vlastné projekty, ako sú napr. MP3 prehrávač alebo alkohol tester.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírené funkcie pre pokročilých používateľov
  • Celkom 12 modulov
  • Technológia ElecFreaks
  • Široké spektrum možností

6 programov

Súprava ponúka plných 6 možností, ako využiť jej schopnosti v zaujímavom prostredí. To je výborné pre neustálu stimuláciu mysle. Napríklad hra Tetris pomáha študovať používanie LCD displeja a Arduino program. Výber farby nám uľahčí prácu so snímačom farieb. Výhodná je aj komunikácia cez BLE Bluetooth a vývoj rozhraní Android. Súčasťou balenia je LCD displej, senzor, MP3, BLE, WIFI, Android vývoj a interakcie obrazu (spracovanie).

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sháním arduino i s certifikáty (prohlášení o shodě CE). Tento set je tedy má? Jsou někde ke stažení?

Diskusia a poradňa k Arduino Advanced Kit by ElecFreaks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Advanced Kit by ElecFreaks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Advanced Kit by ElecFreaks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Advanced Kit by ElecFreaks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Részletes Kit Arduino lenne ElecFreaks.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií