Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul

Zobraziť katalóg
Arduino Ethernet Rev3 + POE modul
Stavebnica - HiTech elektronická, základná doska, RJ45 ethernet port (PoE), microSD slot
Kód:  ARD207a Produktové číslo:  A000074 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul Predaj skončil

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania as pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Arduino Ethernet je vývojová doska s mikrokontrolérom AVR ATmega328. Na rozdiel od ostatných dosiek Arduino neobsahuje pre pripojenie k počítaču USB konektor, je však vybavená rozhraním Wiznet Ethernet a konektorom RJ45. Je preto možné pripojiť ju k vašej domácej sieti. Navyše doska podporuje napájanie PoE. K dispozícii je tiež slot na microSD kartu. Doska obsahuje aj 14 digitálnych vstupov/výstupov a 6 analógových. Rovnako je na doske pripojená jedna LED dióda, ktorú je možné ovládať. Ostatné voliteľné periférie je nutné pripojiť zvlášť.

Výhodou zariadenia Arduino je jednoduché pripojenie k počítaču a programovanie. Arduino Ethernet je možné pripojiť pomocou Ethernetu alebo využiť voliteľný prevodník. Vlastné programovanie prebieha v jednoduchom prostredí Arduino IDE za pomoci jazyka odvodeného z wiring. Kód je tak veľmi prehľadný a oddeľuje programátora od zložitej konfigurácie hardvéru.

Parametre a špecifikácia:

Mikrokontrolér:
Čip: ATmega328
Frekvencia: 16 MHz
Pamäť: 32 kB, 0,5 kB použité bootloaderom
SRAM: 2 kB
EEPROM: 1 kB

Vstupy a výstupy:
14× digitálny vstup/výstup (Sériový port, externé prerušenia, PWM)
6× analógový vstup
Slot na karty: microSD

Rozhranie:
W5100 TCP/IP Ethernetový radič s PoE
SPI konektor, I2C

Rozmery:
6,85 × 5,33 cm

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino Ethernet Rev3 + POE modul.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií