Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Arduino M0 Pro (nula)

Zobraziť katalóg
Arduino M0 Pro (nula)
Stavebnica - HiTech, základná doska, 32-bitová jadro ARM Cortex MO, 6x analógové vstupy 12 bit ADC + 1x analógový výstup 10-bitový DAC, 12 digital-inputs PWM a UART
Kód:  ARD210a Produktové číslo:  A000111 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino M0 Pro (nula) Predaj skončil

Arduino M0 Pro (nula)

Arduino je open-source platforma pre ľahkú konštrukciu a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná na rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a riadiacich aplikácií bez potreby hlbšej znalosti elektronických princípov. Bez potreby spájania a pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka môžete vytvoriť napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi alebo diaľkovo ovládaným robotom.

Arduino M0 Pro (Zero) je elektronická vývojová doska HiTech s mikrokontrolérom Atmel SAMD21G18 ARM Cortex-M0. Ide o 32-bitové rozšírenie platformy Arduino UNO. 32-bit ARM Cortex-M0 je jednoduchý, ale výkonný čip použiteľný v zabudovaných aplikáciách, kde je potrebný vyšší výkon. Má integrovaný debugger EDBG, ktorý poskytuje úplnú podporu pri ladení bez potreby ďalšieho hardvéru. Doska obsahuje 14 digitálnych a 6 analógových vstupov. Okrem toho je tu aj 1 analógový 10-bitový výstup DAC. 

Výhodou zariadenia je jeho jednoduché pripojenie k počítaču a programovanie. Arduino M0 Pro (Zero) je dodávané s konektorom mikro USB a pripája sa k počítaču ako sériový port. Vlastné programovanie beží v jednoduchom prostredí IDE Arduino. Kód je tak priehľadný a oddeľuje programátora od komplexnej hardvérovej konfigurácie.

Parametre a špecifikácia:

Mikroradič:
Chipset: Atmel SAMD21G18 ARM Cortex-M0
Frekvencia: 48 MHz
Pamäť: 256 kB
SRAM: 32 kB

Vstupy a výstupy:
14×digitálny vstup
6×analógový vstup
1×analógový výstup

Rozhranie:
Mikro USB
Konektor SPI

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino M0 Pro (Zero).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií