Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Arduino Robot

Zobraziť katalóg
Arduino Robot
5 1 hodnotení
Stavebnica - HiTech elektronická, projekt Robot
Kód:  ARD102a Produktové číslo:  A000078 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Robot Predaj skončil

Arduino Robot

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení . Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Arduino Robot je prvá oficiálna aplikácia Arduino v pohyblivom zariadení. Kolesový robot obsahuje dva mikrokontrolóry na dvoch zvláštnych doskách. Jedna z nich sa stará o ovládanie motorov a druhá potom sníma dáta zo senzorov a rozhoduje o riadení robota. Každú z dosiek je možné nezávisle naprogramovať. Obe sú založené na mikrokontrolóri ATmega32u4 . Väčšina portov mikrokontrolórov je pripojená k zabudovaným snímačom a perifériám.

Výhodou zariadenia Arduino je jednoduché pripojenie na počítač a programovanie . Obe dosky na Arduino Robot sú vybavené USB konektorom a po pripojení na PC sa hlási ako sériový port. Vlastné programovanie prebieha v jednoduchom prostredí Arduino IDE za pomoci jazyka odvodeného z wiring. Kód je tak veľmi prehľadný a oddeľuje programátora od zložitej konfigurácie hardvéru.

Parametre a špecifikácia:

Mikrokontrolóry:
Čip: ATmega32u4
Frekvencia: 16 MHz
Pamäť: 32 kB, 4 kB využité bootloaderom
SRAM: 2,5 kB
EEPROM: 1 kB (interné), 512kb (externé)

Periférie:
Klávesnica 5 x tlačidlo
Potenciometer
Plne farebný LCD displej
Slot na SD kartu
Reproduktor 8 Ohm
Digitálny kompas
5 x IR senzor
2 x motor

Rozhranie:
USB 2.0
SPI konektor, I2C, TWI

Napájací konektor

Rozmery:
19 x 10 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Robot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Robot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino robot.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií