Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Arduino Shield - 9 Axes Motion Shield

Zobraziť katalóg
Arduino Shield - 9 Axes Motion Shield
Stavebnica - HiTech elektronická, rozšírenie pre nové projekty, na detekciu a meranie pohybu, zrýchlenie, náklonu v troch osiach
Kód:  ARD115a Produktové číslo:  A000070 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Shield - 9 Axes Motion Shield Predaj skončil

Arduino Shield - 9 Axes Motion Shield

Arduino 9 Axes Motion je založený na snímači absolútnej orientácie BNO055 od firmy Bosch Sensortec GmbH.
BNO055 je integráciou trojosového 14-bitového akcelerometra (senzor zrýchlenia v troch osiach), trojosového 16-bitového gyroskopu (senzor náklonu v troch osiach) s rozsahom ± 2 000 stupňov za sekundu a trojosového geomagnetického senzora (senzor magnetického poľa Zeme v troch osiach). Na 32-bitovom mikrokontroléri beží softvér FusionLib BSX3.0, ktorý vyhodnocuje jednotlivé veličiny pre každú os zvlášť.

Týmto je možné vytvoriť čidlo zahŕňajúce do vyhodnotenia rôzne signály pre výslednú akciu, pričom východiskovými signálmi môžu byť Euler uhly (trojrozmerná rotácia), vektor rotácie, lineárne zrýchlenie alebo gravitačný vektor. Produkt je TinkerKit kompatibilný, čo znamená, že môžete rýchlo vytvoriť najrôznejšie projekty pripojením TinkerKit modulov.

Čo je Arduino?

Arduino je otvorená elektronická platforma, založená na užívateľsky jednoduchom hardvéri a softvéri. Je určené pre každého, kto chce tvoriť rýchlo a jednoducho nové, interaktívne a zábavné projekty. Arduino je pre všetkých, ktorí sa chcú učiť programovať, alebo len pochopiť ako fungujú moderné technológie, ktoré nás obklopujú. Arduino je vlastne počítač, ktorý pomocou rôznych senzorov dokáže vnímať vonkajší svet a reagovať na neho napríklad pohybom motorčekov, svietením LEDiek alebo ako si len dokážete predstaviť.

Hlavnými výhodami Arduino platformy je jednoduchosť použitia, obrovské množstvo kompatibilného hardvéru a Arduino Shield, dobrá cena a hlavne podpora obrovskej komunity Arduino nadšencov. Vďaka tejto celosvetovej skupine je možné nájsť návody takmer na čokoľvek, od použitia Arduino ako hriankovača, cez stavbu 3D tlačiarne, až po jeho vyslanie do vesmíru ako satelitu ...

Kľúčové vlastnosti Arduino 9 Axes Motion

  • Pomocou open Arduino softvér možno napríklad streamovať Euler dáta, detekovať pohyby atď.
  • Je kompatibilný s Arduino Uno, Yun, Leonardo, Ethernet, Mega a Due
  • Pripojenie TinkerKit modulov môže zjednodušiť vytváranie projektu alebo prototypu
  • Na doske sú konektory: dva vstupné, dva výstupné a dva pre reťazenie
  • Prevádzkové napätie 5 V, spotreba energie 50 mW (napájanie z pripojenej dosky Arduino)
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Shield - 9 Axes Motion Shield.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií