AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

ARIETE 1923

Zobraziť katalóg
ARIETE 1923
Elektrický gril z nerezovej ocele, príkon 1200W, polohovateľné dosky s nastaviteľnou teplotou
Kód:  BEU440d Produktové číslo:  ARI-1923

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARIETE 1923

S kontaktným grilom z nerezovej ocele budete môcť grilovať a opekať šťavnaté kúsky mäsa či zeleniny kedykoľvek a kdekoľvek si budete priať. Je najmä vhodný pre grilovanie v domácnosti priamo na jedálenskom stole pred vašimi hosťami, v letných dňoch na terase alebo balkóne. Gril je vybavený nepriľnavými rebrovanými doskami, nič sa vám tak neprichytí, nepripáli a následné čistenie dosiek bude ľahké a rýchle. Grilovacie dosky možno polohovať a samozrejmosťou je možnosť nastaviť si teplotu v 5 výkonnostných stupňoch. O tom, že je spotrebič v prevádzke vás bude informovať svetelná signalizácia. Doprajte si pohodové a predovšetkým zdravé grilovanie bez prepáleného tuku s grilom Ariete 1923.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 1200 W
  • Rozmery dosky: 28 x 18 cm
  • Nepriľnavý povrch
  • Odnímateľné grilovacie dosky
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARIETE 1923 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 1923. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARIETE 1923. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARIETE 1923. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 1923.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií