Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ariete 2706

Zobraziť katalóg
Ariete 2706
4,0 1 hodnotení
Parný mop - a metla v jednom, 1500 W, 500 ml nádržka, filter vodného kameňa, kábel 5 m, otočná hlavica, 2 návleky, 1 nástavec na čistenie kobercov
Kód:  ARIPC004 Produktové číslo:  ART 2706

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariete 2706

Parný čistič Ariete prináša do Vašej domácnosti hygienickú čistotu bez roztočov, baktérií a iných nečistôt. Je ideálnym spojením parného mopu a výkonnej metly. Kombináciou týchto dvoch funkcií získate jedinečného pomocníka na údržbu Vašej domácnosti. Vďaka efektívnej pare a nekompromisnému saciemu výkonu môžete čistič použiť na všetky typy podláh, vrátane parkiet. Po nasadení špeciálneho nástavca s ním vyčistíte aj koberce a ďalšie povrchy. Nádržka na vodu má objem 500 ml a vystačí až na 20 minút nepretržitého rovnomerného použitia pary. Filter vodného kameňa predlžuje životnosť mopu. Hlavica sa otáča o 180°, čo zaručuje jednoduchú manipuláciu s prístrojom a pohodlnú dostupnosť aj ťažko dosiahnuteľných miest. Skladacia rukoväť uľahčuje uskladnenie čističa. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prírodná sila pary spojená so zametaním
  • Zbaví podlahy nečistôt, roztočov i baktérií
  • Po použití je podlaha ihneď čistá
  • Nádobka na vodu s objemom 500 ml
  • Pri jednom naplnení vystačí až na 20 minút
  • Hlavica otočná až o 180°
  • Skladacia rukoväť uľahčuje uskladnenie prístroja
  • Príslušenstvo: odnímateľná nádoba na kefu, vákuový spodok na kefu, dva návleky z mikrovlákna, nástavec na čistenie kobercov, odmerka
 
Poznámka:
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 2706 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 2706. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 2706. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 2706. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 2706 gőzölős felmosó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií