PET AP+ plus nový vizuál

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Zobraziť katalóg
Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10
Parný čistič 1600W, hliníková nádržka 1.3 l, tlak 4 bary, kábel 4 m, prevádzka 30''
Kód:  ARIPC005 Produktové číslo:  ART 4144 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Parný čistič Ariete Multi Vapor je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Okrem kompaktnosti je veľmi výhodný aj širokým výberom príslušenstva, vďaka ktorému perfektne vyčistíte rôzne druhy povrchov. S týmto presvedčivým multifunkčným zariadením s vhodným príslušenstvom budete mať svoju domácnosť zaručene pod kontrolou - jednoducho, pohodlne, rýchlo a môžete pracovať aj bez chémie. Hodí sa tak pre ekologické čistenie podláh, kobercov, nábytku, ale tiež kachličiek, dreva alebo plastu. Mimoriadne efektívne pritom parné čistenie odstraňuje aj zvieracie alergény z kobercov, nábytku, pelechov či klietok, ale aj z terárií a akvárií, takže sa skvele hodí aj do rodín s alergikov.

kľúčové vlastnosti

  • mobilné parný čistič
  • vysoký výkon
  • bohaté príslušenstvo
  • aj bez použitia chémie
  • všetky druhy povrchov

Výkon a príslušenstvo

Všestranný parný čistič pracuje s príkonom 1600 W, pričom vypúšťa paru silou 4 bar. Počas chvíle čistič pripraví páru na aktívne používanie. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, ktoré umožňuje presné čistenie okien, škár a ťažko dostupných miest. Môžete využiť aj zásobník na čistiaci prostriedok. Množstvo pary môžete regulovať podľa potreby. Zapnutie čističe signalizuje kontrolka. Bezpečnosť použitie zaisťuje bezpečnostný zámok na tlačidle pary a bezpečnostný uzáver na ochranu pred náhodným kontaktom s parou.

príslušenstvo:
Kefa na tkaniny, malý kefa so stierkou na rovné tvrdé povrchy, podlahová kefa, trysky, poťah z mikrovlákna, 90 ° tryska, okrúhla kefa, lievik, odmerka, predlžovacie trubice, pripínací popruh cez rameno k ľahkému prenášanie čističe

Rozmery:
41,5 × 21 × 43 cm

hmotnosť:
7,16 kg

Dĺžka kábla:
4 m

kapacita:
1,3 l

Pre rôzne povrchy

Pomocou prirodzenej sily pary parný čistič Ariete čistí všetky povrchy v domácnosti a tak zaisťuje maximálnu hygienu aj bez použitia chemických čistiacich prostriedkov.Je možné použiť na všetky druhy povrchov: dlažbu, žalúzie, radiátory, sprcha.

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 600 W Hotovo!
Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 600 W Hotovo!
Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4144 Multi Vapori Mv 6.10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií