AlzaBoxy Q1 Guzzanti

Ariete 4145

Zobraziť katalóg
Ariete 4145
Parný čistič – výkon 1500W, hliníkový bojler s úžitkovou kapacitou 1200ml, čas zahriatia 6/7min, tlak 5bar, bezpečnostný kryt, indikátor zapnutia a pripravenosti, tlačidlo zapnutia/vypnutia, dĺžka kábla 6m, doba prevádzky 40/45min
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ARIPC011a Produktové číslo:  4145

Ariete 4145


Čistá domácnosť rýchlo, pohodlne a bez použitia chémie s parným čističom Ariete 4145

Multifunkčný parný čistič Ariete Xvapor Comfort je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Okrem tlaku 5 barov, ktorý pomôže odstrániť aj tú najodolnejšiu špinu a mastnotu, disponuje širokým výberom príslušenstva, vďaka ktorému perfektne vyčistíte rôzne druhy povrchov. S týmto presvedčivým multifunkčným zariadením budete mať svoju domácnosť zaručene pod kontrolou - pohodlne, rýchlo a bez použitia chémie.


Bohaté príslušenstvo, vhodné na najrôznejšie povrchy

Ariete 4145 Xvapor Comfort pracuje s príkonom 1 500 W, pričom vypúšťa paru silou 5 bar. V priebehu 6 – 7 minút čistič pripraví paru na aktívne používanie. Doba prevádzky pary je 40 – 45 minút, počas ktorých pohodlne vyčistíte celú domácnosť. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, integrované priamo v tele parného čističaJeho široká škála umožňuje jednoduché čistenie okien, škár a ťažko dostupných miest. Množstvo pary môžete regulovať podľa potreby. Indikátor zapnutia a indikátor pripravenosti vám signalizuje možnosť použitia.

Dodávané príslušenstvo:

  • Dve predlžovacie trubice
  • Dýza
  • Nadstavec na čistenie podláh
  • Kefa na podlahy
  • Nadstavec na čistenie okien
  • Veľká kruhová kefa
  • Lievik
  • Odmerka
  • Vysokotlaková tryska
  • Nadstavec na čalúnenie
  • Návlek na čistenie podláh

Ariete 4145 XVapor Comfort čistí, dezinfikuje a prirodzene zbavuje zápachov

Pomocou prirodzenej sily pary čistič Ariete čistí všetky povrchy v domácnosti, zbaví ich zápachu, dezinfikuje a likviduje baktérie. Tým zaisťuje maximálnu hygienu bez použitia chemických čistiacich prostriedkovJe možné ho použiť na všetky druhy povrchov; od dlažby, cez sklenené povrchy, až po psie pelechy, klietky alebo akvária.

4 výhody parného čistenia:

Žiadne chemické látky

Použitím iba jednej nádobky s vodou a pary nie sú potrebné škodlivé chemické látky na získanie dokonalej čistoty. To znamená, že v domácnosti nebudú žiadne zvyškové stopy chemikálií alebo silných zápachov.

Pohodlie

Rýchly ohrev, nádržka na vodu využiteľná na nepretržité použitie a praktické riešenie na jej umiestnenie späť; to všetko robí čistenie podláh a povrchov oveľa jednoduchšou a príjemnejšou prácou než tradičné použitie metly a vedra.

Hygiena

Para sa tvorí pri teplote 100 °C. Povrchy sú hygienicky neškodné a voňavé. Vírusy, mikroorganizmy a baktérie sú odstránené už pri prvom kontakte. Výsledkom je prirodzená čistota, efektívne a ideálne pre alergikov aj malé deti.

Výkon

Vysoký tlak pary je vytváraný na odstránenie aj tých najodolnejších nečistôt v priebehu niekoľkých sekúnd. Odstraňuje nečistoty z akéhokoľvek povrchu: dlaždíc, nehrdzavejúcej ocele a iných lesklých povrchov.


vypnuté
Ariete 4145


Parametre a špecifikácia

Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
1,2 l Hotovo!
Tlak pary
5 bar Hotovo!
Funkcie
Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
1,2 l Hotovo!
Tlak pary
5 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 4145 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4145. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4145. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4145. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 4145.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií