Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ariete 568/03

Zobraziť katalóg
Ariete 568/03
Stolný mixér – výkon 500W, 1,5l plastová nádoba, 6 antikorových nožov rozdrví aj ľad, 2 rýchlosti a turbo, dvojitá poistka na veku a na základni, šetrí miesto, telo mixéra možno schovať do nádoby, krémová farba
Kód:  ARIEE803 Produktové číslo:  568/03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariete 568/03

Stolný mixér Ariete 568/03 je praktickým pomocníkom, ktorý sa vďaka svojmu retro dizajnu bude vynímať v každej kuchyni. Dokonalý výkon zaobstará 6 nožov z antikorovej ocele, ktoré si hravo poradia aj s veľmi tvrdými surovinami. Počas krátkej chvíle rozsekajú a rozmixujú ovocie, zeleninu aj ľad na veľmi jemnú konzistenciu a vy si tak budete môcť pripraviť lahodné smoothie či koktaily. Mixér je vybavený dvomi rýchlosťami a Turbo rýchlosťou pre ešte väčší výkon. Jeho súčasťou je aj kvalitná nádoba s objemom 1,5 l, ktorá zaistí dostatočný priestor na prípravu obľúbených nápojov.

Kľúčové vlastnosti stolného mixéra Ariete 568/03

  • Stolný mixér v retro dizajne
  • 6 nožov z antikorovej ocele
  • Ariete 568/03 rozmixuje a rozseká ovocie, zeleninu i ľad
  • 2 rýchlosti a Turbo rýchlosť
  • Nádoba s objemom 1,5 l
  • Jednoduchá údržba
  • Časti mixéra možno umývať v umývačke riadu
  • Ľahké skladovanie
  • Ariete 568/03 v krémovom farebnom vyhotovení

Jednoduchá údržba i skladovanie

Ariete 568/03 vyniká svojím originálnym retro dizajnom, vysokým výkonom i svojou ľahkou údržbou. Mixér ľahko rozoberiete a jeho jednotlivé časti pohodlne umyjete v umývačke riadu. Jeho skladovanie tiež nie je náročné, lebo mixovaciu nádobu je možné obrátene uložiť priamo na telo mixéra. Ariete 568/03 je dokonalým pomocníkom na prípravu lahodných smoothie a kokteilov.

Rozmery:
38 × 18,5 × 14 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 568/03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 568/03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 568/03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 568/03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 568/03.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií