AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ARMODD Roundz 4 rose gold

Zobraziť katalóg
ARMODD Roundz 4 rose gold
3,8 7 hodnotení
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, vlastné ciferníky a hry, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP67, materiál puzdra hliník
Kód:  Armdsmt03i Produktové číslo:  9060

ARMODD Roundz 4 rose gold

Dizajnové smart hodinky ARMODD Roundz 4 využijú aj športovo zameraní používatelia

Smart hodinky ARMODD Roundz 4 spájajú elegantné vyhotovenie a žiadané funkcie. Nezáleží na tom, či máte mobilný telefón s Androidom alebo iOS, inteligentné hodinky si rozumejú s oboma systémami. Smartwatch ARMODD Roundz 4 majú elegantný okrúhly dizajn a veľký 1,28" HD displej. Na bočnej strane hodiniek sú umiestnené dve tlačidlá na uľahčenie ovládania. Po spárovaní dotykových hodiniek ARMODD Roundz 4 s vašim mobilným telefónom cez Bluetooth budete dostávať notifikácie z aplikácií alebo ovládať prehrávanie hudby, či dokonca vybavovať telefónne hovory. Vzhľad ciferníkov si ľahko vyberiete podľa vášho vkusu alebo momentálnej nálady. V hodinkách ich na vás čaká celkom 5 + možnosť dať si na pozadie fotku podľa vášho výberu, ale v sprievodnej aplikácii ich nájdete viac ako 200.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek ARMODD Roundz 4, rose gold

  • Inteligentné hodinky ARMODD Roundz 4 zaujmú čistým elegantným dizajnom vhodným do spoločnosti aj na športovanie
  • Smartwatch sú kompletne v slovenčine
  • Farebný a plne dotykový 1,28" HD displej s rozlíšením 240 × 240 px
  • Rozsvietenie displeja otočením zápästia
  • Batéria s kapacitou 280 mAh poskytne dostatok energie až na 7 dní bežného používania
  • Smart hodinky počítajú dĺžku a efektivitu vášho spánku
  • ARMODD Roundz 4 umožnia volanie priamo z hodiniek cez spárovaný inteligentný telefón (musí byť v dosahu Bluetooth pripojenia) a ovládanie hudby
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový displej a dve funkčné tlačidlá
  • Stopky s meraním medzičasov
  • Spárovanie so smartfónom pomocou Bluetooth (5.0), vďaka čomu budete dostávať upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií
  • Dotykové hodinky ARMODD Roundz 4 sú vodoodolné podľa štandardu IP67
  • V hodinkách je 5 ciferníkov a viac ako 200 ďalších nájdete v aplikácii
  • Ako ciferník si môžete nastaviť fotku podľa vášho výberu
  • Športové hodinky merajú tep v reálnom čase aj v pravidelných intervaloch, orientačne krvný tlak aj saturáciu kyslíka v krvi
  • Široká ponuka športových režimov (zmerajú viac ako 100 športových aktivít)
  • Aplikácia DaFit poskytne ucelený prehľad aktivít, ďalšie ciferníky a správu hodiniek
  • Obsah balenia: inteligentné hodinky ARMODD Roundz 4, nabíjací USB kábel, návod v slovenskom jazyku, čierna darčeková škatuľka

So smartwatch ARMODD budete mať zdravie pod kontrolou

Chcete mať prehľad o vašej aktivite a najmä koľko ste toho nachodili, aký rýchly bol váš tep, krvný tlak a veľa ďalšieho? Inteligentné hodinky ARMODD Roundz 4 vám presne tieto informácie poskytnú. Nemusíte sa obmedzovať iba bežnými aktivitami, ale môžete sa naplno venovať, smartwatch ARMODD s vami udržia krok. V dotykových hodinkách nájdete viac ako 100 športových režimov. Smart hodinky taktiež merajú dĺžku a kvalitu spánku. Využiť môžete funkciu časovača a stopky s meraním medzičasov.

Dotykové hodinky poskytnú upozornenia na prichádzajúce notifikácie a ďalšie funkcie

Spárujte dotykové hodinky ARMODD Roundz 4 s vašim mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth technológie a dostávajte oznámenia o prichádzajúcich správach, hovoroch, emailoch i notifikáciách z aplikácií. Vďaka zabudovanému mikrofónu aj reproduktoru môžete využiť hlasového asistenta a vybavovať hovory priamo zo svojho zápästia. Cez smart hodinky ARMODD Roundz 4 je možné ovládať aj prehrávanie hudby, zobraziť si aktuálne počasie alebo nájsť stratený telefón. Na využitie týchto funkcií je potrebné mať hodinky pripojené k telefónu a byť v jeho dosahu. Na smartwatch ARMODD si tiež môžete pre skrátenie dlhej chvíle zahrať hru Flappy Birds alebo si precvičiť logiku prostredníctvom hry 2048.

Elegantný okrúhly dizajn a veľké množstvo ciferníkov

Okrúhly dizajn je klasika, ktorá neomrzí. Inteligentné hodinky ponúkajú skvelý prehľad napríklad pri športovaní a budú dostatočne reprezentatívne aj keď si vyrazíte do spoločnosti. Dotykový 1,28" HD displej hodiniek ARMODD je skvele čitateľný a ovládanie smartwatch bude rýchle a intuitívne. V dotykových hodinkách ARMODD Roundz 4 nájdete 5 ciferníkov, ale v aplikácii na váš čaká viac ako 200 ďalších cool ciferníkov. Určite tak pre vás nebude problém si vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Pokiaľ budete chcieť, môžete hodinkám ARMODD Roundz 4 nastaviť ciferník s pozadím vami vybranej fotografie.

Všetky dáta zo smart hodiniek ARMODD Roundz 4 uvidíte v prehľadnej aplikácii

Kľúčovým prvkom dobrého používateľského zážitku je pohodlné ovládanie. Prostredníctvom aplikácie si môžete upraviť nastavenia presne podľa svojich predstáv. Jednoducho si nastavíte, či budete chcieť do smart hodiniek ARMODD Roundz 4 dostávať iba upozornenia napríklad z Instagramu, ale posty z Facebooku vám vyskakovať nebudú. Nastaviť si môžete aj spôsob budenia. Aplikácia slúži taktiež ako denník všetkých vašich športových aktivít a hodinkami ARMODD zaznamenaných hodnôt (spálené kalórie, tepová frekvencia, saturácia kyslíka či prejdené kroky).

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 13.0, iOS 17 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Dámske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 13.0, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
45 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Hry, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant, Siri Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Ružová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, mají hodinky funkci plavání? děkuji za odpověď

Dobry den jakou aplikaci prosim stahnout ke sparovani hodinek ? Dekuji

Dobrý den, obsahuje materiál hodinek nikl?

Diskusia a poradňa k ARMODD Roundz 4 rose gold
Príslušenstvo pre ARMODD Roundz 4 rose gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Roundz 4 rose gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARMODD Roundz 4 roségold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARMODD Roundz 4 roségold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARMODD Roundz 4 rózsaarany.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií