AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ARMODD Wristcandy 3 ružové

Zobraziť katalóg
ARMODD Wristcandy 3 ružové
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP67, materiál puzdra hliník
Kód:  Armdsmt07c Produktové číslo:  9064

ARMODD Wristcandy 3 ružové

Elegantné dámske smart hodinky ARMODD Wristcandy 3

Dámske smart hodinky ARMODD Wristcandy 3 spájajú elegantné vyhotovenie a žiadané funkcie. Nezáleží na tom, či máte mobilný telefón s Androidom, alebo iOS, inteligentné hodinky si rozumejú s oboma systémami. ARMODD Wristcandy 3 majú elegantný okrúhly dizajn a veľký 1,32“ HD displej. Na bočnej strane hodiniek sú umiestnené dve tlačidlá na uľahčenie ovládania. Po spárovaní smart hodiniek ARMODD Wristcandy 3 s vaším mobilným telefónom cez Bluetooth budete dostávať notifikácie z aplikácií alebo ovládať prehrávanie hudby, či dokonca vybavovať telefónne hovory. Vzhľad ciferníkov si ľahko vyberiete podľa vášho vkusu, alebo momentálnej nálady. V hodinkách ich na vás čaká celkom päť + možnosť dať na pozadie fotografiu podľa vášho výberu, ale v sprievodnej aplikácii ich nájdete viac ako 200.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek ARMODD Wristcandy 3, ružové

  • Dámske inteligentné hodinky ARMODD Wristcandy 3 vás zaujmú čistým elegantným dizajnom vhodným do spoločnosti aj na šport
  • Inteligentné hodinky sú kompletne v slovenčine
  • Farebný a úplne dotykový 1,32“ HD displej s rozlíšením 360 × 360 px
  • Rozsvietenie displeja otočením zápästia
  • Batéria s kapacitou 280 mAh poskytne dostatok energie až na 7 dní bežného používania
  • Dotykové hodinky počítajú dĺžku a efektivitu vášho spánku
  • Inteligentné dámske hodinky ARMODD Wristcandy 3 umožnia volanie priamo z hodiniek cez spárovaný smart telefón (musí byť v dosahu Bluetooth pripojenia) a ovládanie hudby
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový displej a dve funkčné tlačidlá
  • Stopky s meraním medzičasov
  • Spárovanie so smartfónom pomocou Bluetooth (5.2), vďaka čomu budete dostávať upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií
  • Smart dámske hodinky ARMODD Wristcandy 3 sú vodoodolné podľa IP67
  • V hodinkách je päť ciferníkov a viac ako 200 ďalších nájdete v aplikácii
  • Ako ciferník si môžete nastaviť fotografiu podľa vášho výberu
  • Hodinky merajú pulz v reálnom čase aj v pravidelných intervaloch, orientačne krvný tlak aj saturáciu kyslíka v krvi
  • Široká ponuka športových režimov (merajú viac ako 100 športových aktivít)
  • Aplikácia GloryFit poskytne ucelený prehľad aktivít, ďalšie ciferníky a správu hodiniek
  • Obsah balenia: inteligentné hodinky ARMODD Wristcandy 3, nabíjací USB kábel, návod v slovenskom jazyku, čierna darčeková škatuľka

So smart hodinkami ARMODD budete mať zdravie pod kontrolou

Chcete mať prehľad o vašej aktivite a najmä koľko ste toho prešli, aký rýchly bol váš pulz, krvný tlak a veľa ďalšieho? Dámske inteligentné hodinky ARMODD Wristcandy 3 vám presne tieto informácie poskytnú. Nemusíte sa obmedzovať iba bežnými aktivitami, ale venovať sa športu naplno, hodinky ARMODD s vami udržia krok. V smart hodinkách nájdete viac ako 100 športových režimov. Dotykové hodinky taktiež merajú dĺžku a kvalitu spánku. Využiť môžete funkciu časovača a stopky s meraním medzičasov.

Upozornenie na prichádzajúce notifikácie a ďalšie funkcie

Spárujte dámske smart hodinky ARMODD Wristcandy 3 s vaším mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth technológie a dostávajte oznámenia o prichádzajúcich správach, hovoroch, emailoch i notifikáciách z aplikácií. Vďaka zabudovanému mikrofónu aj reproduktoru môžete využiť hlasového asistenta a vybavovať hovory priamo zo svojho zápästia. Cez smartwatch ARMODD Wristcandy 3 je možné ovládať aj prehrávanie hudby, zobraziť si aktuálne počasie, alebo nájsť stratený telefón. Na využitie týchto funkcií je potrebné mať hodinky pripojené k telefónu a byť v jeho dosahu. Na hodinkách ARMODD si na skrátenie dlhej chvíle môžete aj zahrať hru Flappy Birds, alebo si precvičiť logiku prostredníctvom hry 2048.

Elegantný okrúhly dizajn a veľké množstvo ciferníkov

Okrúhly dizajn je klasika, ktorá neomrzí. Ponúka skvelý prehľad napríklad pri športe a bude dostatočne reprezentatívna keď vyrazíte do spoločnosti. Dotykový 1,32“ HD displej hodiniek ARMODD je skvele čitateľný a ovládanie hodiniek bude rýchle a intuitívne. V inteligentných hodinkách ARMODD Wristcandy 3 nájdete päť ciferníkov, ale v aplikácii na vás čaká viac ako 200 ďalších cool ciferníkov. Určite tak pre vás nebude problém vybrať si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Ak budete chcieť, môžete na smart hodinkách ARMODD Wristcandy 3 nastaviť ciferník s pozadím vami vybranej fotografie.

Všetky dáta zo smartwatch ARMODD Wristcandy 3 uvidíte v prehľadnej aplikácii

Kľúčovým prvkom dobrého používateľského zážitku je pohodlné ovládanie. Prostredníctvom aplikácie si môžete upraviť nastavenia presne podľa svojich predstáv. Jednoducho si nastavíte, či budete chcieť do hodiniek ARMODD Wristcandy 3 dostávať iba upozornenia napríklad z Instagramu, ale posty z Facebooku vám vyskakovať nebudú. Nastaviť si môžete aj spôsob budenia. Aplikácia slúži taktiež ako denník všetkých vašich športových aktivít a hodinkami ARMODD zaznamenaných hodnôt (spálené kalórie, pulzová frekvencia, saturácia kyslíka, či prejdené kroky).


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Dámske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
44 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant, Siri Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Ružová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARMODD Wristcandy 3 ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Wristcandy 3 růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARMODD Wristcandy 3 - rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARMODD Wristcandy 3 - rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARMODD Wristcandy 3 rózsaszín.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií