Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Tlačové správy

Alza odmeňuje predvianočné nákupy kalendárom s darčekmi

Praha, 4. 12. 2017 – V rámci adventu prichádza Alza.cz s dvomi atraktívnymi novinkami vo svojom e-shope. Čakanie na Vianoce zákazníkom tento rok spríjemní Adventný kalendár plný odmien a tým, kto si láme hlavu s darčekmi pod stromček, zase už skoro pomôže vylepšený Darčekový radca rozdelený do 35 rôznych kategórií. 

Spanilá elektromoto jazda Alzy pokračuje na Slovensko

Bratislava, 3. 10. 2017 – Najmodernejšie elektromobily Tesla a špičkové elektromotocykle Zero Motorcycles si teraz jednoducho zaobstarať na Alza.sk. Najnovšie si záujemcovia môžu Teslu X 100D a motorky Zero S a Zero DS pozrieť na bratislavskom showroome Alza.sk. Cena Tesly je 133 000 € a pri motorkách Zero začíná na 16 890 €.

Alza bude mať 5. júla otvorené

Bratislava, 4. 7. 2017 – Alza.sk bude mať 5. júla 2017 pre zákazníkov otvorené všetky svoje prevádzky. Dvere pobočiek budú otvorené za účelom vyzdvihnutia tovaru, riešenia reklamácií a na prezentáciu výrobkov zmluvných partnerov Alza.cz a Alza.sk.

Najnovší iPhone už za 29 eur. Alza štartuje unikátnu službu

Praha, 1. 6. 2017 – Vždy najlepší dizajn, najmodernejšie technológie, najnovší iPhone. Bez splátok, bez tisíceurových cien. Alza v spolupráci s firmou Apple poskytne na Slovensku unikátnu službu, ktora zatriasla trhom v USA a UK. Všetko stojí na jednoduchom princípe. Zákazník dostane každý rok nový model iPhonu a starý jednoducho vráti. Cena sa začína už na 29 eurách.

Alza prežila rok rekordov

Najvyššie ročné tržby v histórií, prekonanie týždenného aj denného rekordu obratu - taký bol v Alze rok 2016Praha 23. 01. 2017 – Podľa predbežných výsledkov dosiahla Alza.cz a. s. v roku 2016 rekordných tržieb vo výške 644 miliónov EUR bez DPH. Medziročný rast činil 22 percent.

Nákupná horúčka štartuje – je tu Alza Black Friday

Sviatok rekordných zliav potrvá v Alze plných desať dní. Zľavnených bude 677 produktov.Praha 18. 11. 2016 – Alza dnes štartuje Black Friday s rekordnými zľavami. Nakúpený tovar navyše doručí zadarmo a zákazníkom ho privezie aj v sobotu alebo v nedeľu.

Alza sťahuje bratislavský showroom do nových priestorov

Od 1. októbra 2016 privíta Alza svojich zákazníkov v Bratislave v úplne nových priestoroch na adrese Bottova 7.Praha 30. 09. 2016 – Najväčší internetový predajca Alza si pre svoj bratislavský showroom vybral nové priestory. Okrem predajnej plochy rozšíri aj skladové priestory a obnoví chod Alza Drive.

Alza zacielila na maďarský trh

Novinkou v škále národných mutácií stránok Alzy je web Alza.huPraha 09. 08. 2016 – Vznikla Alza.hu - zákazníci z Maďarska môžu vyberať a nakupovať produkty z Alzy vo svojom národnom jazyku.

Alza vybuduje na Slovensku samostatný IT tím

Rýchlej expanzii Alzy na Slovensku pomôže samostatný tím IT odborníkovPraha 02. 05. 2016 – Rast firmy prináša zvýšené nároky na interný systém a web Alzy. Posilnenie IT tímu v Českej republike a vznik nového na Slovensku je tak pre Alzu jednou z hlavných priorít.

Zákazníci utratili v Alze rekordných 531 miliónov eur

Obrat Alzy v minulom roku opäť vzrástol – na 531 miliónov eur bez DPHPraha 28. 1. 2016 – Obrat Alzy rastie nepretržite už 21 rokov. V minulom roku dosiahol podľa predbežných výsledkov rekordných 531 miliónov eur bez DPH. Medziročný nárast činil 24 %. 

Nákupná horúčka pokračuje – po Black Friday prichádza Cyber Monday

Zľavové akcie odštartujú sériu rekordných predvianočných útratPraha 30. 11. 2015 – Cyber Monday alebo tiež kybernetický pondelok, je marketingová zľavová akcia zameraná prevažne na IT a elektronické produkty. V USA označuje pondelok bezprostredne nasledujúci po čiernom piatku. Termín, ktorý sa prvýkrát objavil práve pred desiatimi rokmi, teraz do ponuky marketingových akcií zavádza tiež Alza.

Alza spúšťa unikátny prémiový program

Pod názvom Alza Premium ponúkne dopravu, filmy, hudbu a ďalšie výhody zadarmoPraha 12. 10. 2015 – Alza Premium ponúkne zadarmo nielen dopravu na čokoľvek, ale aj možnosť vrátiť zakúpený tovar do až do jedného mesiaca, tisíce filmov a milióny skladieb bez reklám a nutnosti sťahovania. 

Vianočná sezóna začala - preverí internetových predajcov

Alza.cz očakáva rekordný nárast predajov z mobilných zariadeníPraha 02. 10. 2015 – Nástup vianočnej sezóny sa v e-shopoch prejaví už na začiatku októbra. Alza očakáva, že útrata zákazníkov za vianočné darčeky vzrastie v porovnaní s minulým rokom o 40 percent. O viac ako polovicu narastie percento objednávok z mobilných zariadení.

Vianočné darčeky dostanú Slováci z nového logistického centra Alzy

Internetový predajca stále ponúka voľné miesta skladníkovPraha 14. 08. 2015 – Distribučné centrum Alzy v Senci neďaleko Bratislavy zaháji svoju činnosť už v tejto sezóne. Nábor pracovníkov pre supermoderný sklad pokračuje.

Úroveň zabezpečenia majetku Čechov a Slovákov prudko stúpa

V porovnaní s minulým rokom sa strojnásobil záujem o cenovo dostupné IP kamery a ďalšie bezpečnostné prvkyPraha 18. 06. 2015 – Prudký záujem obidvoch národov o IP kamery, ktoré monitorujú exteriér alebo interiér, dokazuje za posledné dva mesiace medziročný nárast o 300 %. Okrem týchto systémov investujú do elektronických dverných priezorov alebo bezdrôtových alarmov, ktoré sú jednoduché na montáž a nie je tak potrebné platiť za inštaláciu špecializovaným firmám.  

Česi a Slováci vykupujú lacné notebooky a počítače

Po vypredaní skladových zásob dôjde ku skokovému zvýšeniu cien lacných PCPraha 26. 05. 2015 – Kvôli očakávanému skokovému nárastu cien u najlacnejších PC, notebookov a tabletov vzali zákazníci sklady najväčšieho on-line predajcu útokom. Česi a Slováci využili dopredaj lacných zariadení, ktoré sa dajú kúpiť už za cenu do tristo eur a umožnia prechod na operačný systém Windows 10 zadarmo. 

Invázia drónov na nebi

Raketový dopyt po lietajúcich robotoch vzrástol od roku 2014 takmer päťnásobnePraha 24. 04. 2015 – Boom drónov, kvadrokoptér, hexakoptér alebo lietajúcich robotov naberá tento na sile ako na Slovensku, tak v Česku. Alza zaznamenala obrovský záujem o tieto zariadenia už počas Vianoc 2014. Za prvý štvrťrok minulého roku eviduje medziročný nárast nákupov o 850 percent.

Alza vybuduje na Slovensku obrovské distribučné centrum

Výstavba nového logistického centra Alzy je v plnom prúde. Zo supermoderného skladu bude doručovať tovar aj do okolitých krajín.Praha 15. 04. 2015 – Najväčšie distribučné centrum jednotky v on-line obchodovaní vyrastie v Senci, neďaleko Bratislavy. Bude vybavené špičkovými technológiami a ponúkne pracovné uplatnenie stovke nových zamestnancov.

Alza vytvorí na Slovensku stovku nových pracovných miest

V súvislosti s pokračujúcou expanziou vytvorí najväčší internetový predajca na Slovensku až sto nových pracovných miest. Nábor pracovníkov pre nové, obrovské logistické centrum, už odštartoval.Praha 1. 4. 2015 – Najväčší internetový predajca ponúkne na slovenskom pracovnom trhu sto nových pracovných miest. Ide o vyše dvojnásobný nárast aktuálnych personálnych kapacít Alza.sk.

Alza získala ocenenie Retailer roka pre strednú a východnú Európu

Líder českého i slovenského trhu v oblasti e-commerce získal druhé miesto EMEA Channel Academy: 2015 AwardPraha 15. 03. 2015 – Na konferencii Distree EMEA 2015 v Salle des Etoiles v Monaku bol 26. februára 2015 vyhlásený rad ocenení pre výrobcov, distribútorov, retailerov IT a spotrebnej elektroniky. Alza sa na základe hlasovania odbornej poroty umiestila na druhom mieste v kategórii Retailer roka v strednej a východnej Európe. 

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií