PET AD homeoffice

Sporáky

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gaztuzhely.jpg

Ako vybrať plynový sporák

Plynové sporáky majú varnú dosku aj rúru na plyn. Ich najväčšou výhodou je okamžitý nábeh ohrevu a veľmi presná a jednoduchá regulácia plameňa. Majú minimálnu zvyškové teplo a nemusíte sa báť ani o bezpečnosť – štandardne sú vybavené bezpečnostnou poistkou proti úniku plynu.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/villanytuzhely.jpg

Ako vybrať elektrický sporák

Elektrické sporáky majú varnú dosku aj rúru napájanú elektrickou energiou. Najobľúbenejší je variant s indukčnou a sklokeramickou varnou doskou, ktoré vyzerajú moderne a poskytujú veľa funkcií na ľahšie varenie.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kombituzhely.jpg

Ako vybrať kombinovaný sporák

Kombinované sporáky patria medzi najobľúbenejšie. Spájajú v sebe veľmi efektívne varnú dosku a praktickú elektrickú rúru. Vhodné sú pre nadšené kuchárky a do domácnosti, kde sa často varí.


P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií