MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ashampoo WinOptimizer 17 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo WinOptimizer 17 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo WinOptimizer pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLA0009b
Ashampoo WinOptimizer 17 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo WinOptimizer 17 (elektronická licencia)

Udržať počítač stále v tej najlepšej kondícii ako keď bol nový, je často veľký problém. S využitím softvéru na optimalizáciu systému WinOptimizer 17 od spoločnosti Ashampoo to bude hračka. Zvyšuje výkon a stabilitu. Tento skvelý nástroj vie prečistiť disk, dokáže ochrániť vaše súkromie a umožní individuálne prispôsobenie operačného systému Windows. Vylepšené používateľské rozhranie Ashampoo WinOptimizer 17 sa ľahko ovláda, je intuitívne a práca s ním je preto efektívna a rýchla. Verzia 17 plne podporuje najnovší operačný systém Microsoft Windows 10.

Licencia dorazí do vášho emailu uvedeného pri registrácii na Alza.sk najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené do druhého dňa).

Kľúčové vlastnosti softvéru Ashampoo WinOptimizer 17

  • Silný nástroj Ashampoo WinOptimizer 17 na udržanie kondície operačného systému
  • Zvyšuje výkon a stabilitu
  • Plná podpora Windows 10 vrátane detailnej možnosti nastavenia na ochranu súkromia
  • Prepracované používateľské rozhranie
  • Celý rad automatických nástrojov, ktoré na pozadí optimalizujú vopred vybrané procesy
  • Rýchle a bezpečné uvoľnenie miesta na systémovom disku
  • Optimalizácia rýchlosti internetového pripojenia
  • Stráženie kondície pevných diskov vo vašom PC

Bezpracná údržba PC s Ashampoo WinOptimizer 17

V aplikácii WinOptimizer 17 máte k dispozícii mnoho nástrojov na správu systému a celý rad rôznych nastavení. Všetko je však k dispozícii s podrobným popisom, ktorý jasne vysvetľuje, čo daná zmena ovplyvní, čo používateľovi uľahčí prácu. Softvér s vami komunikuje v českom jazyku.

Mnoho funkcií Ashampoo WinOptimizer 17 na jedno kliknutie

Ashampoo WinOptimizer 17 je navrhnutý aj na ovládanie úplným počítačovým nováčikom. Väčšina z 30 zabudovaných nástrojov je totiž funkčná na jedno kliknutie. Napríklad ak potrebujete pomerne pracné odstránenie dočasných súborov vo viacerých internetových prehliadačoch, tak to s týmto programom zvládnete prakticky okamžite. Ľahko tiež vyhľadáte duplicitné súbory a uvoľníte miesto na systémovom disku.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií