Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASROCK D1800B-ITX

Zobraziť katalóg
ASROCK D1800B-ITX
4,4 3 hodnotení
Základná doska – Intel J1800, 1× PCIe x1, DDR3 1333 SO-DIMM, SATA II, USB 3.0, GLAN, VGA, HDMI, COM, 5,1" HD audio, mITX
Kód:  AS031m Produktové číslo:  D1800B-ITX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK D1800B-ITX

Základná doska AS Rock formátu mini ITX je vhodná pre stavbu kompaktného a úsporného počítača. Doska je navrhnutá pre pasívne chladenie, čomu zodpovedajú kvalitné a fialkasté studené súčiastky. S ohľadom na použitie poteší podpora štandardných DDR3 modulov, a taktiež aj ich nízkonapäťových variantov. Na doske nechýbajú digitálne audiovizuálne rozhrania HDMI a rýchly USB 3.0 port, ktorý dopĺňajú ďalšie USB 2.0 porty. Všetky USB porty sú ochránené proti napäťovým špičkám. Pre pripojenie diskov môžete využiť SATA 3.0 Gb/s alebo osadiť rozširujúcu kartu do PCI-express. Samozrejmosťou je prítomnosť integrovaného audio kodeku ALC 662, ktorý ponúkne kvalitný priestorový zvuk.

Úsporný procesor

Integrovaný procesor Intel Celeron J1800 z produktového radu Bay Trail-D zaistí potrebný výkon prostredníctvom dvoch jadier taktovaných na frekvencii 2,41 GHz. Vďaka vydarenému návrhu a pokročilému výrobnému procesu produkuje čip minimálne stratové teplo, teda si vystačí s pasívnym chladením. O grafické výpočty sa stará integrované grafické jadro Intel HD Graphics.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1356 Hotovo!
Čipset
Intel 865G Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1356 Hotovo!
Čipset
Intel 865G Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC662 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
5.1 Hotovo!

Konektory

Externý
COM, HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, TPM header, USB 2.0 header Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Hledám desku, která má stejné, nebo obdobné parametry, ale dva PCI-e sloty pro dvě DVB-T2 karty Odkaz do neznáma Na výrobci nezáleži. Máte něco'? Díky.

Dobry den, jaky OS je vhodn plynulou funkci HTPC pri 4+2gb/1600 sodimm, 32 gb SSD + 1000gb SSHD... Dale premyslim o koupi: pci-e 1x to pci-e 16x prevod., SAPPHIRE R7 250? Chtel bych neco jineho nez klasicke Windows? Je k dispozici nejaka verze Android s okny a pripadnou SW podporou graf.karet AMD?

Dobrý den, rád bych se zeptal jaké jsou možnosti napájení desky, popřípadě jaké zdroje by k tomu byly potenciálně nejvhodnější. Děkuji.

Dobry den chtel bych se zeptat jaky ma tato deska s procesorem a integrovanou grafikou priblizne vykonve hrach..da se na tom zahrat i neco novejsi? Napr csgo? Případne kolik bych mel fps na integrovane gpu nebo kdybych dam dal nejakou silnejsi...? Kdyztak bych byl rad za doporuceni nejake zakladni desky s cpu v cenove kategorii, este sem premyslel nad koupí fm2 zakladni desky a osazenim nejakym amd a4-xxxx jestli by byl vykon lepsi?! Děkuji.

Dobrý večer,rád bych věděl jestli tato deska poskytuje i zvuk přes HDMI a jestli je možné současně přes HDMI koukat na televizi na film a přes VGA zobrazit plochu počítače

Diskusia a poradňa k ASROCK D1800B-ITX
Príslušenstvo pre ASROCK D1800B-ITX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK D1800B-ITX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK D1800B-ITX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK D1800B-ITX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK D1800B-ITX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií