Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6

Zobraziť katalóg
ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, DDR4, 3×PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, Dual Intel GLAN, 8ch audio Purity Sound 4 a SB Cinema 3, TPM header, HDMI, DP, RGB LED, ATX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  AS032k3 Produktové číslo:  Z370 GAMING K6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6

S novými procesormi Intel prichádza upgradovaná základná doska spoločnosti ASROCK, ktorá je pripravená na stavbu nadupaných herných mašín. Fatal1ty X370 Gaming K6 dodá perfektný základ všetkým hráčom, ktorí vyžadujú moderné technológie a spoľahlivosť. Celá ATX doska s čipsetom Intel Z370 je ladená do herného štýlu a disponuje podporou RGB podsvietenia, ktoré si spoločne s ostatnýmy LED doplnkami môžete nastaviť presne podľa seba.

Kľúčové vlastnosti ASROCK Fatal1ty X370 Gaming K6

  • Základná doska pre výkonné herné počítače
  • Navrhnutá pre rýchly, stabilný a plynulý beh najnáročnejších hier
  • Podpora najmodernejších procesorov Intel
  • Osadená portami pre najrýchlejšie dátové prenosy (M.2, USB 3.1)
  • Vystužený slot PCI-Express pre grafickú kartu
  • Chránená pred prepätím aj vlhkosťou
  • Duálny Intel Gigabit LAN
  • Symetrický port USB typu C
  • Podpora VR Ready

PCIe Steel sloty udržia aj ťažšie modely grafických kariet

Doska X370 Gaming je vybavená adekvátnymi technológiami na osadenie tých najvýkonnejších komponentov. Moderná pätica Intel 1151 je pripravená pre najnovšie procesory rovnakej značky. Okrem toho máte k dispozícii štyri sloty pre pamäťové moduly DDR4 s maximálnou frekvenciou až 4 333 MHz. Vystužený slot PCI-E x16 3.0 je možné osadiť výkonnou grafikou od spoločnosti NVIDIA alebo AMD. Všetky pevné disky zase zapojíte do rýchlych SATA III konektorov alebo dvoch slotov M.2 pre bleskové SSD.

Upravená vnútorná štruktúra chráni pred koróziou

ASROCK Fatal1ty Gaming K6 je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú efektívne využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už pri napájaní. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a tepelnú akumuláciu. Unikátna je tiež stavba samotného PCB. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do základnej dosky nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Rýchlejšie reakcie myši s Fatal1ty Mouse Port

Funkcia Key Master vám dá zásadnú výhodu nad protivníkmi. Pomocou nej si totiž vytvoríte vlastné klávesové skratky a makrá, zároveň vám umožní dynamicky meniť rýchlosť pohybu kurzora. Tento tzv. Sniper Mode je ideálny pri prepínaní medzi bežným pohľadom a priblížením pri odstreľovaní, kedy vám výrazne zlepší presnosť streľby. Svoju hernú myš zapojte do špeciálneho USB portu Fatal1ty Mouse Port. Ten dokáže upravovať rýchlosť čítania polohy kurzora medzi 125 až 1 000 Hz. Reakcia systému na vaše príkazy bude teda okamžitá a bez najmenšieho oneskorenia.

Nastavte si RGB LED podsvietenie základnej dosky podľa vlastného gusta

Zadný panel základnej dosky poskytuje všetky potrebné výstupy. Nechýbajú rýchle konektory USB 3.0 alebo moderné USB-C. Nájdete tu tiež audio výstupy kvalitnej zvukovej karty Realtek ALC1220 s podporou kanálov 7.1 a technológiou Creative SoundBlaster Cinema 3. Každého hráča poteší RGB LED podsvietenie s individuálnym nastavením a podporou na pripojenie LED ventilátorov či ozdobných LED pásikov (nutné dokúpiť). Svoj osobitý farebný štýl si môžete na doske ASROCK Fatal1ty X370 Gaming K6 ľahko nastaviť vďaka aplikácii, ktorú je možné voľne stiahnuť na webe výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
AMD AB350 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
AMD AB350 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať ,že akú základnú frekvenciu operačnej pamäte podporuje táto MB, že ak tam dám RAM z 3000Mhz že či to bude treba niečo nastavovať alebo taktovať .. Ďakujem

Dobrý den opět si od vás stavím herní mašinu a chci se zeptat zda je možná telefonická konzultace s technikem,který bude stavět muj pc děkuji.

Dobry den, podporuje tato doska taktovanie cpu? ram? Aky ma doska čipset ? Amd alebo intel 370? Dakujem.

Diskusia a poradňa k ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6
Príslušenstvo pre ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK Z370 Fatal1ty Gaming K6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií