Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASROCK H270M-ITX/AC

Zobraziť katalóg
ASROCK H270M-ITX/AC
5 1 hodnotení
Základná doska Intel H270, PCIe x16, DDR4 3733, SATA III RAID, USB 3.0, M.2, GLAN, DVI, 2x HDMI, 8ch HD audio, mini-ITX, sc1151
Kód:  AS031g2o Produktové číslo:  H270M-ITX/AC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK H270M-ITX/AC

Postavte si výkonný počítač, ktorý bude mať kompaktné rozmery, pričom si ľahko poradí s najnovšími hrami, profesionálnymi grafickými programami a náročnými multimediálnymi aplikáciami. Ideálnou platformou pre takúto zostavu je základná doska ASRock H270M-ITX/AC s čipsetom Intel H270, ktorej podpora najnovších procesorov Intel siedmej generácie, teda radu Kaby Lake, vám zaistí optimálny výkon vo všetkých situáciách.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná mini-ITX doska pre výkonné počítače kompaktných rozmerov
  • Podporuje najmodernejšie procesory Intel Kaby Lake
  • Pripravená pre virtuálnu realitu - VR Ready
  • Osadená portami pre najrýchlejšie dátové prenosy
  • M.2 port pre ultrarýchle SSD disky
  • Vstavaná WiFi s podporou tých najrýchlejších dátových prenosov a Bluetooth
  • Ochrana pred prepätím a vlhkosťou

Základná doska s výkonnou WiFi

Pretože je ASRock H270M-ITX/AC koncipovaná ako základná doska pre výkonné pracovné stanice a herné zostavy, je vybavená adekvátnymi technológiami. Doska je navyše vybavená trojicou portov pre pripojenie monitorov. Svoje zobrazovacie zariadenie tak zapojíte nielen prostredníctvom HDMI, ale aj cez DVI. Ako už názov napovedá, je jasné, že vo výbave tejto základnej dosky nechýba moderná WiFi 802.11ac s podporou tých najrýchlejších dátových prenosov. Tento produkt vám skrátka poskytne to najlepšie, čo pre vaše hry potrebujete.

Rýchly prenos dát

O bleskovo rýchle dátové toky sa okrem klasických konektorov SATA III stará aj port Ultra M.2, ktorého priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 32 Gb/s. To zodpovedá prenosu obsahu jedného DVD za jedinú sekundu. Pre rýchlu sieťovú komunikáciu je pripravená integrovaná karta Intel LAN. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.0. 

Malá rozmermi, veľká výbavou

ASRock H270M-ITX/AC je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už pri napájaní. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla.

Veľmi praktická je zabudovaná ochrana pred prepätím. Tá zaistí, aby bol váš počítač v bezpečí napríklad aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotnej PCB dosky. Oproti bežným variantom je jej vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do nej nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou verzi HDMI má tato základní deska 1.4a/b nebo 2.0? děkuji

popisek špatně - viz:Protože je ASRock H270M-ITX/AC koncipovaná jako základní deska pro výkonné pracovní stanice a herní sestavy, je vybavená adekvátními technologiemi. Kromě patice Socket 1151 pro procesory Intel Kaby Lake je osazená i čtyřmi (!!!) sloty pro paměti nejnovějšího typu DDR4 . Dále by mě zajímalo, jestli může deska fungovat pouze v single channel modu RAM (s jedním modulem), aby bylo další možno koupit později. Díky

Popisky i manual patri k jine desce. Tahle urcite name 4 pametove sloty.

Diskusia a poradňa k ASROCK H270M-ITX/AC
Príslušenstvo pre ASROCK H270M-ITX/AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK H270M-ITX/AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK H270M-ITX / AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK H270M-ITX / AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK H270M-ITX/AC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií