Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASROCK J3060M

Zobraziť katalóg
ASROCK J3060M
Základná doska s integrovaným CPU Intel Celeron J3060 Dual-Core, DDR3L 1600, 2x SATA III, PCIe 2.0, 4x USB 3.0, GLAN, D-Sub, HDMI, DVI-D, 7.1ch audio, mATX
Kód:  AS034a Produktové číslo:  J3060M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK J3060M

Pre základnú dosku ASRock s integrovaným procesorom Intel nájdete celý rad využitia. Je všestranná a plná možností. Výrobca ju vybavil technológiami, ktoré ju ochránia pred všetkým, čo by mohlo tomuto citlivému základu každého počítača ublížiť. Veľkou prednosťou dosky je štvorjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou. Jeho prítomnosť znamená nielen veľký výkon a vysokú spoľahlivosť, ale aj značné uľahčenie pri kompletovaní počítača. Ten predurčuje zameranie dosky najmä pre prácu s grafikou každého druhu a špičkovým obrazom.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasťou je výkonný procesor Intel Dual-Core J3060
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • Veľká škála obrazových výstupov
  • Technológia zvyšujúca odolnosť voči vlhkosti
  • Trojica PCI Express slotov
  • Podpora až 16 GB RAM
  • Micro ATX formát

Stvorená pre prácu s obrazom

Doska s procesorovým grafickým čipom ponúka celý rad možností strán prenosu videa. Samozrejmosťou je perfektná pripravenosť pre zavolanie viacerých monitorov, svojou výbavou a schopnosťami zvládne aj tri. Dôležitá je podpora formátu HEVC, ktorý je výnimočný pomerom dátový tok/obrazová kvalita, keď sa výrazne znižuje prvý pri úplnom zachovaní druhého. Spolu s ním vie doska sprostredkovať video v perfektnom 4K rozlíšení.

Prekvapí schopnosťami

Procesor, ktorým je doska vybavená, pracuje na frekvencii 1,6 GHz. Výkon svojich dvoch jadier je však schopný zvýšiť až na 2,48 GHz. V tom mu pomáha 2 MB cache a všetko spolu dosahuje iba 6 W TDP, ide teda o veľmi úsporný kúsok rýchlosti a výkonu. V jeho útrobách nájdete integrovanú grafiku Intel HD Graphics 400.

Veľkou prednosťou dosky sú tlačené spoje vyrábané technológiou a z materiálu, ktoré bránia negatívnym vplyvom vlhkosti. Nemusíte sa báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať. Ďalšiu obľúbenú funkcionalitu nájdete v možnosti prispôsobiť energetickú náročnosť pomocou troch módov, pripravených tak, aby odpovedali aktuálnemu vyťaženiu dosky. O bezproblémový chod všetkých komponentov sa potom hravo postaráte vďaka službe ASRock Live Update, ktorá dopomôže optimalizovať systém a udrží dosku v najlepšej kondícii.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
22,6 cm × 17,8 cm

 

Parametre a špecifikácia

Čipset
SoC Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

Socket a čipset

Čipset
SoC Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky micro ATX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je poruchovost desky J3060M, tedy kolik procent se vám vrací na reklamaci jako nefunkční. Děkuji.

Diskusia a poradňa k ASROCK J3060M
Príslušenstvo pre ASROCK J3060M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK J3060M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK J3060M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK J3060M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK J3060M.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií