AP+ nový vizuál Alza pre firmy

ASROCK J3710-ITX

Zobraziť katalóg
ASROCK J3710-ITX
4,7 3 hodnotení
Základná doska s integrovaným CPU Intel Pentium J3710 Quad-Core, DDR3L SO-DIMM 1600, 4x SATA III, PCIe 2.0, 6x USB 3.0, GLAN, HDMI, DVI, DisplayPort, 7.1ch audio, mini ITX
Kód:  AS036b Produktové číslo:  J3710-ITX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK J3710-ITX

Pre základnú dosku ASRock s integrovaným procesorom Intel nájdete celý rad využitia. Za vyzdvihnutie stojí dôraz na prácu s videom. Tento rad základných dosiek sa chváli schopnosťou obsluhovať až 48 priemyselných kamier naraz a je tak skvelou voľbou práve pre rozsah pôsobnosti. Jej obvodom neunikne jediný dôležitý snímok IP strážcov poriadku. Veľkou prednosťou dosky je štvorjadrový procesor. Jeho prítomnosť znamená nielen veľký výkon a vysokú spoľahlivosť, ale aj značné uľahčenie pri kompletovaní počítača.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasťou je výkonný procesor Intel Quad-Core J3710
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • Veľká škála obrazových výstupov
  • Solídna zásoba rýchlych USB 3.0 portov
  • Technológia zvyšujúca odolnosť voči vlhkosti
  • Podpora až 16 GB RAM
  • Kompaktný mini ITX formát

Stvorená na prácu s obrazom

Doska s procesorovým grafickým čipom ponúka celý rad možností strán prenosu videa. Samozrejmosťou je perfektná pripravenosť pre povolania viacerých monitorov, svojou výbavou a schopnosťami zvládne hneď trojicu. Dôležitá je podpora formátu HEVC, ktorý je výnimočný pomerom dátový tok / obrazová kvalita, kedy výrazne znižuje prvá pri úplnom zachovaní druhého. Spolu s ním vie doska sprostredkovať video až v 4K rozlíšení.

Prekvapí schopnosťami

Procesor, ktorým je doska vybavená, tiká na frekvencii 1,6 GHz. Výkon svojich štyroch jadier je ale schopný zvýšiť až na pekných 2,64 GHz. V tom pomáha 2 MB cache a všetko dohromady dosahuje len 6,5 W TDP, ide teda o veľmi úsporný kúsok rýchlosti a výkonu. V jeho útrobách nájdete integrovanú grafiku Intel HD Graphics 405.

Veľkou prednosťou dosky sú tlačené spoje vyrábané technológiou a z materiálu, ktoré zabraňujú negatívnym vplyvom vlhkosti. Nemusíte sa tak báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať. Ďalšou obľúbenú funkcionalitu nájdete v možnosti prispôsobiť energetickú náročnosť pomocou troch módov, prichystaných tak, aby odpovedali aktuálnemu vyťaženiu dosky. O bezproblémový chod všetkých komponentov sa postaráte vďaka službe ASRock Live Update, ktorá dopomôže optimalizovať systém a udrží dosku v najlepšej kondícii.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
17 cm × 17 cm

Parametre a špecifikácia

Čipset
SoC Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

Socket a čipset

Čipset
SoC Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dokáže pracovať s RAID

ktoré pamäte sú určené k tejto doske?

Dobry den zvladne tato deska 4k pri 60 Hz? Pokud ano predpokladam ze pouze pres display port. Nebo ma uz nejaka zakladni deska HDMI 2.0? Dekuji

Ako je mozne ze v specifikacii na alze sa pise max ram 16GB ked intel podla svojich oficialnych stranok deklaruje maximalnu ram pre tento procesor 8GB ?

Opravte si v popisu: Procesor Intel J3710 není Celeron ale Pentium Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k ASROCK J3710-ITX
Príslušenstvo pre ASROCK J3710-ITX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK J3710-ITX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK J3710-ITX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK J3710-ITX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK J3710-ITX.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií