Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

ASROCK X370 Killer SLI

Zobraziť katalóg
ASROCK X370 Killer SLI
4,8 9 hodnotení
Základná doska AMD X370, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, Intel GLAN, 8ch audio, Aura RGB, ATX, Ryzen, scAM4
Kód:  AS276a1 Produktové číslo:  X370 Killer SLI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK X370 Killer SLI

S novými procesormi AMD série Ryzen prichádzajú upgradované dosky spoločnosti ASROCK, ktoré sú pripravené pre stavbu nadupaných herných mašín. Dodajú perfektný základ všetkým hráčom, ktorí vyžadujú moderné technológie a spoľahlivosť. Celá doska je ladená do herného štýlu s pevným armorom, ktorý ochráni všetky dôležité časti dosky.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska pre výkonné herné počítače
  • Navrhnutá pre rýchly, stabilný a plynulý beh najnáročnejších hier
  • Podpora najmodernejších procesorov AMD Ryzen
  • Osadená portmi pre najrýchlejší dátové prenosy
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie s podporou LED doplnkov
  • Chránená pred prepätím aj vlhkosťou
  • SLI HB Bridge súčasťou balenia
  • Podpora VR Ready

Stvorená pre herný stroj

Doska je vybavená adekvátnymi technológiami pre osadenie tých najvýkonnejších komponentov. Moderná pätica AMD AM4 je pripravená pre úplne nové procesory AMD Ryzen. Okrem toho máte k dispozícii štyri sloty pre pamäťové moduly DDR4 SDRAM s maximálnou frekvenciou až 2 667 MHz. Dva vystužené sloty PCI-E x 16 3.0 možno osadiť hneď dvomi výkonnými grafikami s podporou NVIDIA SLI alebo AMD CrossFireX. Výhodou je, že SLI mostík je rovno súčasťou balenia, a tak vám k zapojeniu grafik nič nebráni. Všetky pevné disky zase zapojíte do rýchlych SATA III konektorov alebo dvoch slotov M.2 na bleskové SSD.

Bohatá konektivita a osobitý vzhľad

Zadný panel poskytuje všetky potrebné výstupy. Nechýbajú rýchle konektory USB 3.0 alebo moderný USB-C. Dominuje mu však gigabytový LAN od spoločnosti Intel a pozlátené audio výstupy kvalitnej zvukovej karty Realtek ALC892 s podporou kanálov 7.1.

Každého hráča poteší RGB LED podsvietenie s individuálnym nastavením a podporou pre pripojenie LED ventilátorov či ozdobných LED pásikov. Svoj osobitý farebný štýl si potom môžete ľahko nastaviť vďaka dodávanej aplikácii.

Dokonalé spracovanie aj v tých najmenších detailoch

ASRock X370 Killer SLI je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už u napájania. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla. Pretože sa počíta s vysokým zaťažením celého systému, sú všetky potenciálne tepelne namáhané časti základnej dosky chladené účinnými pasívnymi chladičmi.

Veľmi praktický je tzv. I/O Armor, teda kryt zadného bloku konektorov. Ten zaisťuje ich ochranu pred poškodením statickou elektrinou, aj neopatrnou manipuláciou. Dopĺňa ho ochrana pred prepätím, takže váš počítač bude v bezpečí aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotného PCB. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do základnej dosky nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

 
i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 667 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je všetko kompatibilné https://www.alza.sk/Order1.htm#rfr=1&sel=45245291

Dobrý den, půjdou na této desce paměti hyperx 16gb kit 2933 MHz ddr4 cl15 predátor rgb

Dajú sa na danú MB použiť 2x8 3200MHz CL16 RGB G.SKILL ?

Lze použít s w RAM HYPERX KINGSTON 8 G 1.2V,grafikou NVidia 960 a procesorem AMD FX 6300 six core? Dík za info

Môžem dať na túto základnú dosku ryzen procesor 2 generácie bez updatu biosu? Keď tam nebude najnovší bios?

Zdravím, chcem sa spýtať je možné na tejto základovej doske taktovať? Dosť podstatné pre mňa. Inak máte tam chybu max 2 667 MHz??? Výrobca píše 3200+ [OC]

ok, už sem to našel sorry, ale když tam je 2667 a budu mít ramky s 2666 bude to stačit, aby tam byla jakoby nějaká rezerva, nechci riskovat ,díky pánové/slečny z Alzy, ste nejlepší. :)

chtěl bych se zeptat, zda bude pasovat na Ryzen 5 1600, vím, že tam je scAM4, ale nejsem si jistej co je to sc předtím, mám podezření, že socket, ale radši se zeptám a ještě jaká je maximální frekvence RAM bez OC, nikde to tu nemáte, nebo sem slepý. Děkuji

tož kdy... píšete že bude 17. března... dnes je už 20... kdy deska bude k dispozici?

Diskusia a poradňa k ASROCK X370 Killer SLI
Príslušenstvo pre ASROCK X370 Killer SLI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK X370 Killer SLI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Killer SLI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Killer SLI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK X370 Killer SLI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií