Astell&Kern futura SE100

Zobraziť katalóg
Astell&Kern futura SE100
MP3 prehrávač – prenosný Hi-Fi audio systém, 8-kanálový DAC ESS Sabre ES9038PRO, výkonný 8-jadrový pohon, vnútorná pamäť 128GB, podpora Tidal, Bluetooth 4.1 s kodekom aptX HD, USB 3.0 Typu-C
Kód:  JV556s3 Produktové číslo:  Astell&Kern futura SE100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Astell&Kern futura SE100

Vstúpte do sveta prémiového zvuku. Astell&Kern futura SE100 je high-endový prehrávač pre dokonalú reprodukciu digitálneho zvuku vo veľmi vysokom rozlíšení. Audiofilov presvedčí 8-kanálovým prevodníkom DAC ESS Sabre ES9038PRO, ktorý dokáže zo záznamu vydolovať aj tie najmenšie detaily v kombinácii s extra širokým dynamickým rozsahom a impozantne nízkymi úrovňami celkového harmonického skreslenia a šumu (THD + N). Astella & Kern futura SE100 je jednoducho navrhnutý tak, aby ste zažili špičkovú HiFi kvalitu.

Kľúčové vlastnosti FLAC prehrávača Astell&Kern futura SE100

  • Pôvodný zvuk do všetkých detailov s 8-kanálovým DAC
  • Prehrávanie bit po bite u DSD až 11,2 MHz a rozlíšenie 384 kHz/32-bit
  • 8-jadrový procesor pre plynulú obsluhu požiadaviek
  • Bezdrôtové streamovanie (TIDAL) cez WiFi (b/g/n) a Bluetooth (A2DP, AVRCP, aptX HD)
  • 5" dotykový displej (720 × 1 280 pix) s vylepšeným používateľským rozhraním
  • Slúchadlový a optický Jack 3,5 mm, symetrický Jack 2,5 mm
  • USB-C (USB 3.0) s rýchlosťou prenosu 10 Gbps
  • Až 11 hodín prehrávania (plné dobitie za 2 hodiny)
  • Vnútorná pamäť 128 GB, hliníkové telo

FLAC prehrávač s nízkym šumom pri vysokej hlasitosti

Precízny a zároveň hlasný zvuk FLAC prehrávača Astell&Kern futura SE100 je výsledkom technických skúseností. Okrem 8-kanálového prevodníka ESS Sabre ES9038PRO hrá kľúčovú úlohu zosilňovač. Najnovšie technológie dokázali na symetrický výstup poslať až 4,1 Vrms s minimálnym šumom. Dokonca pri výstupe 4,1 Vrms vykazuje 123 dB odstup signálu od šumu (SNR – Signal to Noise Ratio).

Dokonalé časovanie digitálneho signálu vo vysokom rozlíšení

FLAC prehrávač Astella & Kern futura SE100 využíva vysoko presné hodiny riadené kryštálovým oscilátorom (VCXO). Referenčný jitter zlepšil výkon až na 800 femtosekúnd, čo znamená, že SE100 reprodukuje vašu hudbu verne presným časovaním a synchronizáciou všetkých nástrojov a hlasov do celkovej zvukovej atmosféry zaznamenanej vo vašom digitálnom hudobnom súbore vo vysokom rozlíšení.

Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouho je zánovní 3 roky?

Diskusia a poradňa k Astell&Kern futura SE100
Príslušenstvo pre Astell&Kern futura SE100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Astell&Kern A&futura SE100 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Astell & Kern futur SE100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Astell&Kern A&futura SE100.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií