Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Astell&Kern KANN Eos Blue

Zobraziť katalóg
Astell&Kern KANN Eos Blue
MP3 prehrávač prenosný HiFi audio systém, 1x čip AKM AK4490, 384 kHz/32 bit, DSD256, 4" WVGA dotykový displej, WiFi, Bluetooth 4.0, symetrický výstup, 6200mAh 3,7V Li-Polymer Battery, možnosť streamovania, použitia ako externý DAC, podpora WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, interná pamäť 64GB + microSD až 256GB + SD až 256GB
Kód:  JV556s2 Produktové číslo:  821566016232 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Astell&Kern KANN Eos Blue

Pustite si skladby vo vysokom rozlíšení do uší, aké len chcete. KANN od Astell&Kern poskytuje nový výkonový štandard pre hudobné pôžitky na cestách. Spojením špičkového dekodéra digitálneho signálu a vysoko výkonného zosilňovača sa vám dostane silného zvuku, ktorého čistotu ocení každý nadšený audiofil. Astell&Kern KANN k tomu pridáva pôsobivú výbavu, vďaka ktorej z tohto prístroja vyťažíte maximum zábavy.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Astell&Kern KANN Eos Blue

  • Prenosný prehrávač pre vysoké rozlíšenie až 384 kHz/32 bit alebo DSD až 11,2 MHz
  • Zosilňovač s dvojstupňovým nastavením výkonu (až 7 Vrms na symetrickom výstupe)
  • WiFi s podporou lokálneho streamovania DLNA + komfortné ovládanie na 4" dotykovom displeji
  • Bluetooth s aptX pre bezdrôtové pripojenie slúchadiel
  • USB-C pre vysokorýchlostné prenášanie dát, prehrávanie (DOP, PCM) i dobíjanie
  • Hodina rýchlonabíjania (9 V/1,67 A) stačí až na 6,5 hodín počúvania (celkom až 15 h)
  • Mimoriadny priestor na skladby (64 GB vnútornej pamäte + micro SD až 256 GB + SD až 256 GB)

Výkonný výstup prehrávača Astell&Kern KANN

Astell&Kern KANN má integrovaný vysoko výkonný zosilňovač. Ten podporuje výstup až 7 Vrms pri pripojení k symetrickému výstupu. Vďaka tomu pripojíte aj slúchadlá s vysokou impedanciou bez potreby prídavného slúchadlového zosilňovača. Vysokoimpedančné slúchadlá však nie sú podmienkou. Spoľahlivo tiež reprodukuje kvalitný zvuk so slúchadlami s nízkou impedanciou.

KANN ponúka podmienky pre zachovanie originálu

Sofistikované vyhotovenie spracovania digitálneho signálu produkuje z prehrávača KANN detailný zvuk bez skreslenia, rovnako ako ho pre vás pripravil umelec. KANN pomocou čipu AKM AK4490 prehráva bit po bite s rozlíšením až 384 kHz/32 bit a natívne zvládne DSD s frekvenciou až 11,2 MHz. Špičkový D/A prevodník môžete využiť aj po boku počítača, ktorého zvukovú kartu KANN ďaleko presahuje.

KANN optimalizuje výstup podľa používateľa

Oproti predchádzajúcim produktom Astell&Kern KANN je významným pokrokom aj v oblasti kontroly nad výstupom. KANN je vybavený linkovým výstupom s obvodom pre nastavenie výstupných hodnôt v 4 úrovniach v závislosti na požiadavkách počúvania používateľa. Pomocou funkcie voliteľného výstupu môžete zvuk jemne doladiť tak, aby zodpovedal domácemu systému, aparatúre automobilu alebo akémukoľvek inému prostrediu.

 
Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Astell&Kern KANN Eos Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Astell&Kern KANN Eos Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Astell&Kern KANN Eos Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Astell&Kern KANN Eos Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií