Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS 4G-AC55U

Zobraziť katalóg
ASUS 4G-AC55U
4,4 3 hodnotení
LTE WiFi modem 802.11a/b/g/n/ac až 1167Mbps, podpora mobilných sietí (LTE, HSPA +, 4G, 3G) 1x Gwan, 4x GLAN, MIMO, slot na SIM, WPS
Kód:  NM147t Produktové číslo:  4G-AC55U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS 4G-AC55U

Prahnete po rýchlom mobilnom internete a WiFi pripojení? S LTE modemom ASUS 4G-AC55U si môžete užiť sťahovanie dát rýchlosťou až 150 Mb/s a vďaka súbežnej rýchlosti 1 167 Mb/s zrýchliť chod internetu tam, kde doteraz nedostala slovo sieť 4G-LTE.


Vypnuté
LTE WiFi modem ASUS 4G-AC55U
 

Kľúčové vlastnosti

  • plynulý streaming HD videí aj upload súborov
  • 5 × rýchlejšie sťahovanie vďaka LTE pripojeniu
  • GWAN port zabezpečí kontinuitu pripojenia k internetu aj počas výpadku
  • vyššie zabezpečenie pred webovými útokmi a hrozbami
  • užívateľské rozhranie ASUSWRT pre prehľadnú správu a konfiguráciu pripojenia
  • pohodlný prístup k dátam vďaka službe ASUS AirCloud

Výhody ako samozrejmosť

Vychutnajte si päťnásobne rýchlejšie sťahovanie aj šesťkrát rýchlejší bezdrôtový prenos, ktorý zaisťuje plynulé prehrávanie videí vo Full HD. S inovatívne konštruovanými anténami aj štandardom 802.11ac už nie sú tieto výhody privilégiom, ale samozrejmosťou.

Vypnuté
LTE WiFi modem ASUS 4G-AC55U
 

Vypnuté
LTE WiFi modem ASUS 4G-AC55U
 

Jednoduchá správa a konfigurácia

Ak patríte k náročnejším používateľom, pripravili pre vás vývojári intuitívne rozhranie ASUS WRT. Vďaka nemu na routeri ľahko nakonfigurujete rozšírené nastavenia a získate prehľad o maximálnych hladinách na prenos dát.


Ani sekundu bez internetu

Nelámte si zbytočne hlavu nad tým, kam router umiestniť. ASUS 4G-AC55U disponuje meračom sily signálu, ktorý vám spoľahlivo napovie, kde je príjem najsilnejší. Záložný port GWAN potom zastúpi modem pri náhlom výpadku pripojenia až do doby, než sa mu podarí znovu nadviazať spojenie.

Vypnuté
LTE WiFi modem ASUS 4G-AC55U
 

Vypnuté
LTE WiFi modem ASUS 4G-AC55U
 

Bezpečné pripojenie a dáta na viacerých miestach

Jednoduché nastavenia VPN klienta a samotného serveru sa postará o maximálne bezpečný prístup k internetu. Svoje dáta potom nemusíte mať uložené iba v počítači, ale môžete sa k nim dostať odkiaľkoľvek vďaka službe ASUS AiCloud. Osobný cloud môžete ďalej rozširovať pripojením k ďalšiemu routeru a všetky dáta zdieľať cez sociálne siete alebo Dropbox.

 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim nemrzne vam LTE v nom? Napriklad ako keby stratil internetovu konektivitu a sila signalu prestane svietit. Treba vytiahnut zo zasuvky 230V a naspat zapnut. Alebo aj situacie ze sila signalu svieti ale internet je hluchy...

Diskusia a poradňa k ASUS 4G-AC55U
Príslušenstvo pre ASUS 4G-AC55U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS 4G-AC55U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS 4G-AC55U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS 4G-AC55U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS 4G-AC55U.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií