PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Cerberus iCafe

Zobraziť katalóg
ASUS Cerberus iCafe
5 1 hodnotení
Slúchadlá – frekvenčný rozsah 20Hz – 20000Hz, impedancia 32 ohmov, citlivosť 30dB, 60mm neodymové magnety, 2× 3.5mm konektor, dĺžka kábla 2.5m
Kód:  NM351e2a Produktové číslo:  90YH0061-B1UC00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Cerberus iCafe

Špičkové počúvanie bez rušivého priestorového zvuku

Ak si chcete vychutnať víťaznú hru, potrebujete najlepšie vybavenie. Slúchadlá ASUS Cerberus iCafe vám pomôžu vyhrať v každej situácii – a sú tiež ideálne na každodenné použitie! Slúchadlá Cerberus iCafe vám dávajú úžasný zvuk plný detailov a basov, keď sú pripojené k počítaču, notebooku alebo inteligentnému zariadeniu. Vždy a všade.


Veľké 100 mm neodymové prevodníky

Veľké 100 mm neodymové prevodníky

Neporaziteľný výkon a presnosť zvuku

Ak ste nezažili impozantný zvuk 100 mm neodýmových prevodníkov, budete ohromení slúchadlami Cerberus iCafe – majú úplne dokonalý prednes, ktorý si jednoducho zamilujete. Pri hraní hier počujete každý výstrel a kroky približovania sa k nepriateľom odhalíte s absolútnou istotou.

Pri počúvaní hudby sa môžete tešiť na verné priestorové podanie, hovorené slovo vás prekvapí svojou čistotou a jasnosťou a zvukový soundtrack k filmu bude znieť nezvyčajne realisticky.


Vychutnajte si nerušené počúvanie hudby

Slúchadlá Cerberus iCafe sú vybavené 100 mm čalúnenými podložkami, ktoré účinne tlmia okolitý hluk. Môžete si vychutnať počúvanie bez toho, aby vás rušili okolité zvuky. Pri navrhovaní slúchadiel Cerberus sa nezabudlo ani na komfort: vďaka priedušnému čalúneniu a optimálnej sile prítlaku hlavovéhu mosta, tieto slúchadlá zaručia pohodlie pri dlhodobom používaní.

Pohodlné nosenie

Pohodlné nosenie


Inteligentne navrhnutý mikrofón

Inteligentne navrhnutý mikrofón

Ideálne pre hranie hier, ako aj mobilných zariadení

So slúchadlamai Cerberus iCafe nemusíte riešiť kompatibilitu, môžete ich priamo pripojiť k zariadeniu. Základná dĺžka kábla slúchadiel 1,2 m sa môže rozšíriť o ďalších 1,3 metra pomocou dodaného predlžovacieho kábla.

Predlžovací kábel je vybavený samostatnými konektormi pre slúchadlá a mikrofón. To vám dáva celkovú dĺžku kábla 2,5 metra a zaručuje úplnú kompatibilitu. Odnímateľný mikrofón oceníte najmä pri hraní hier – vždy vás bude ideálne počuť.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať dokedy je akcia

Mám otázku. Aký je rozdiel medzi asus cerberus a asus cerberus iCafe? Ďakujem za odpovede.

Diskusia a poradňa k ASUS Cerberus iCafe
Príslušenstvo pre ASUS Cerberus iCafe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Cerberus iCafe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Cerberus iCafe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Cerberus iCafe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Cerberus iCafe.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií