Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)

Zobraziť katalóg
ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)
Mini PC Intel Celeron 3215U, RAM 2GB DDR3 1 600 MHz, Intel HD Graphics, 16 GB SSD, GLAN, 802.11 a/b/g/n/, 2× USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, HDMI, DisplayPort, Google Chrome OS
Kód:  TA225f8j Produktové číslo:  90MS00G1-M00730 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)

Chcete maximálny výkon bez zbytočných zložitostí? Potom ste našli presne to, čo potrebujete. Tento jednoduchý, rýchly a tichý mini počítač s Chrome OS je za okamih pripravený plniť všetky vaše pokyny. Nenechajte sa mýliť jeho veľkosťou, aj napriek malým rozmerom toho zvládne veľa, navyše ponúka vynikajúcu konektivitu a svižný SSD disk, ktorý napomáha rýchlej odozve počítača. Okrem toho sa Chromebox sám automaticky aktualizuje, takže vždy máte k dispozícii najnovšiu verziu softvéru aj aktuálne bezpečnostné prvky, ktoré vás ochránia pred vírusmi, škodlivými programami a ďalšími hrozbami na internete.

Kľúčové vlastnosti

  • Mini počítač s operačným systémom Chrome OS
  • Minimálna hladina hluku aj spotreba
  • Veľmi rýchle bootovanie systému
  • Možnosť pripojenia dvoch monitorov (cez HDMI a DisplayPort)
  • Vynikajúca produktivita v online prostredí
  • Možnosť VESA uchytenia na stenu či monitor
  • Automatické aktualizácie systému a bezpečnosti

Produktivita na sieti

ASUS Chromeboxy majú vynikajúcu sieťovú výkonnnosť so stabilnejším pripojením a vyššou bezdrôtovou rýchlosťou vďaka duálnemu Wi-Fi adaptéru Wi-Fi 802.11ac. Vaše súbory sa automaticky synchronizujú s vašou zložkou na Google Disku, k svojim dátam sa teda dostanete kedykoľvek, odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia, ktoré umožňuje prístup na váš Google profil. Chromebox však výborne funguje aj v režime offline a ponúka veľa aplikácií pre prácu aj zábavu. Aj bez pripojenia k internetu tak môžete ľahko tvoriť a upravovať napríklad textové dokumenty, tabuľky či prezentácie. 

Tichší ako knižnica, úspornejší než žiarovka

ASUS Chromeboxy sa vyznačujú veľmi nízkou hladinou hluku, ktorá sa pohybuje medzi 17 dB (šelest padajúceho lístia) a 31 dB (ruch pokojnej knižnice). Aj za týchto podmienok pracuje ventilátor počítača absolútne bezchybne a postará sa o stabilnú výkonnosť bez prehrievania. Spotreba elektrickej energie je tiež silnou stránkou tohto Chromeboxu. Jeho vysoko efektívne nakladanie s energiou umožnilo spotrebu v typickej prevádzke znížiť až na neuveriteľných 6 W, čo je menej, než spotreba úspornej žiarovky vo vašej lampe. Pre vás to znamená, že môžete Chromebox napríklad nechať cez noc sťahovať súbory bez toho, aby sa to prejavilo na vašich zloženkách.

 

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér, VESA Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron 3215U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér, VESA Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron 3215U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB (0,02 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 a/b/g/n/ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Sivá Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Operačná pamäť

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
Combo Audio Jack, LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
126,6 mm Hotovo!
Výška
124 mm Hotovo!
Hĺbka
42,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude pasovat do ASUSu Chromebox 2 (CN-62) aj SSD formátu (rozmerů) "2280" konkrétne typ SSD M.2 2280 SATA3 (síce v ChromeBoxe CN62 je inštalované jako originál ssd M.2 2242, - ale tento rozmer, (formát) asi teraz nemáte v ponuke, na sklade, či ano ? potreboval by som kúpit M.2 "2242" (sata), ak by ste ešte mali niekde..)

Je mozne na chrome OS rozjet skype?

Dobrý den. Da se s tym chromeboxem pracovat v sony vegas 13, v photoshopu a t.d?

je možné připojit mikrofon (jaký), případně kameru?

Budete prodávat i výkonnější varianty ChromeBoxu? Chceme to dát do učebny a kupovat nejpomalejší variantu je poněkud nerozumné...

Dostane tento chromebox Google Play? Na zaklade parametrov by mohol, ale Google pise o Asus Chromebox CN62 Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)
Príslušenstvo pre ASUS CHROMEBOX 2 (G072U) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS CHROMEBOX 2 (G072U). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebox 2 (G072U). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS CHROMEBOX 2 (G072U).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií