AP+ nový vizuál AD homeoffice

ASUS DSL-AC51

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-AC51
4,7 23 hodnotení
VDSL2 modem – 802.11a/b/g/n/ac až 750Mbps, Dual-Band, 1× RJ11 DSL WAN Annex B, 2× WAN/LAN
Kód:  NM022p3k Produktové číslo:  90IG0471-BO3100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC51

Dvojpásmový ADSL/VDSL WiFi router ASUS DSL-AC51

ASUS DSL-AC51 je ADSL/VDSL modemový WiFi router, ktorý podporuje štandard 802.11ac a ponúka celkovú rýchlosť prenosu dát v dvoch pásmach až 733 Mb/s. V pásme 5 GHz zaisťuje štandard 802.11ac rýchlosť bezdrôtového prenosu až 433 Mb/s a v pásme 2,4 GHz poskytuje štandard 802.11n rýchlosť až 300 Mb/s. Zariadenie je kompatibilné s technológiami ADSL2/2+, ADSL, VDSL2. Navyše je možné využiť router aj ako samostatný prístupový bod.

Flexibilné využitie

Router DSL-AC51 ponúka niekoľko spôsobov pripojenia k internetu a zariadenia môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti rýchleho prepínania medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení pre väčšiu šírku pásma, je ASUS DSL-AC51 ideálnym riešením pre spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.

Maximálna stabilita aj dosah WiFi signálu

ASUS DSL-AC51 disponuje technológiou ASUS AiRadar, ktorá inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu. Výsledkom tak bude širšie pokrytie, dynamické zvýšenie rýchlosti dátových prenosov a lepšia stabilita.

ASUS DSL-AC51

Aplikácia ASUS Router

V dnešnom svete mobilných technológií je kontrola nad vašou sieťou prostredníctvom aplikácie dôležitejšia ako inokedy. Nová aplikácia ASUS Router je postavená tak, aby bola intuitívna a zároveň robustná, čo vám umožní nastaviť router ASUS DSL-AC51, spravovať sieťovú prevádzku alebo diagnostikovať problémy s pripojením.

ASUS DSL-AC51

Oddelená WiFi pre návštevy

Domáca WiFi sieť by mala byť zabezpečená kvalitným heslom, ktoré však rozhodne nebudete chcieť oznamovať každej návšteve. Preto ASUS DSL-AC51 umožní využívať špeciálne obmedzenú WiFi sieť s vlastnými prístupovými údajmi.

ASUS DSL-AC51

Podpora VPN

Asus DSL-AC51 ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klienta pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP/OpenVPN možno ľahko nastaviť bez toho, aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
433 Mb/s Hotovo!
WAN
Hotovo!
Typ
ADSL, VDSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
433 Mb/s Hotovo!

Konektory

WAN
Hotovo!

Typ

Typ
ADSL, VDSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas je tento modem kompatibilni s t-mobile pomoci vdsl2?

Dobrý den, umí modem rtx? Děkuji za odpověď. Pekárek

DObrý den, jdou sundat anténky z routeru? Děkuji!

Dobrý den, potřebuji vyměnit tento model za TP-Link TD-W9970B, který mám spojený s extenderem TP-LINK TL-WA855RE přes wps bod a to vzduchem. Jde to i u Asus a případně jak?

Zdravím,pojede my na O2 internet vdsl1?

Dobrý deň, v špecifikácii sú uvádzané 2x WAN/LAN. Nie je uvedená, ani na stránke výrobcu, rýchlosť týchto portov. Prevažne, keď je napísané LAN, tak je to iba 100Mbits a keď je už GLAN, tak je to samozrejme 1000Mbps. Ale radšej sa opýtam, lebo človek je omylný tvor :) Aké sú to porty? Sú to 100Mbps, alebo 1000Mbps? Ďakujem :)

Zdravím, lze modem zavěsit na zeď a sklopit antény o 90°?

Dobrý den, je tento modem vhodný pro pevný internet od Vodafonu? Děkuji.

Dobrý deň, mám router ADB VV3212 od Telekomu no jeho pokrytie je nepostačujúce. Je tento router kompatibilný so sieťou Telekom a je pokrytie väčšie ako u vyššie spomínaného routra?

Dobry den, chtel bych nahradit ZyXEL VMG1312-B30B od O2 na jejich VDSL sluzbe - je tenhle ASUS kompatibilni prosim?

12
Diskusia a poradňa k ASUS DSL-AC51
Príslušenstvo pre ASUS DSL-AC51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC51.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií