AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS DSL-AC68VG

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-AC68VG
4,0 2 hodnotení
VDSL2 modem – 802.11a/b/g/n/ac až 3100 Mbps, Dual-Band, 3 odnímateľné antény, Annex B, 1× WAN, 4× GLAN, 1× USB 3.0, 3G/4G zdieľanie internetu, AiCloud service, FTP + tlačový server
Kód:  NM022p9 Produktové číslo:  90IG04L0-BM3G10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC68VG

ASUS DSL-AC68VG je vysokorýchlostné zariadenie pre zdieľanie internetového pripojenia z DSL, cez WAN z iného modemu alebo z 3G/4G mobilných sietí. V prípade výpadku tak máte ďalšie 2 zálohy. Pripojte sa gigabitovým ethernetom aj najnovším bezdrôtovým štandardom s vysokou rýchlosťou. Pritom nechajte starším zariadeniam spojenie najvyššou dostupnou rýchlosťou. Moderný router od ASUS pracuje súčasne na štandardnom pásme 2,4 GHz aj na menej obsadenom 5 GHz pásme. WiFi s technológiou NitroQam potom dosahuje prenosovú rýchlosť až 2 250 Mbps, takže hladko zvládne streamovanie 4K UHD videa alebo hranie online s minimálnou odozvou.

Kľúčové vlastnosti VDSL2 modemu ASUS DSL-AC68VG

  • Bezdrôtový dvojpásmový gigabitový ADSL/VDSL modem
  • S celkovou rýchlosťou WiFi prenosu dát v oboch pásmach 2 250 MB/s
  • Technológia MU-MIMO pre svižnú obsluhu viacerých zariadení naraz
  • Tvarovanie lúča AiRadar (TX Beamforming) zameriava WiFi signál 4 antén do miest zariadení
  • Záložné pripojenie cez WAN alebo 3G/4G siete (nutný USB dongle)
  • Zabezpečenie siete a prístupu rodiny (ASUS AiProtection od Trend Micro)
  • Podpora ADSL, ADSL 2/2+, VDSL2 a Vplus 35b
  • USB 3.0 a USB 2.0 pre zdieľanie úložísk, tlačiarní, 3G/4G modem ...
  • Mobilná aplikácia AiCloud pre prístup odkiaľkoľvek z internetu
  • Rýchle a jednoduché nastavenie v 3 krokoch z počítača, telefónu, tabletu (ASUSWRT)

Systém pre volania VoIP, pripojenie analógových telefónov, faxov aj DECT

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68VG sa skvele hodí pre VoIP, teda internetové telefóny. Možno zaregistrovať až 10 VoIP účtov kompatibilnými so SIP a k dispozícii sú 2 telefónne konektory RJ-11 pre štandardné analógové telefóny alebo faxy. Dokonca obsahuje základnú stanicu DECT, ktorá pripojí až päť bezdrôtových telefónov DECT (kompatibilný s GAP). Nechýba ani podpora úspornej funkcie ECO-DECT. Súčasne zvládne až 5 hlasových hovorov a pre prípad neprítomnosti je tu záznamník.

Zabezpečenie ASUS AiProtection od Trend Micro

S rozšíreným zabezpečením ASUS AiProtection od firmy Trend Micro prináša VDSL2 modem ASUS DSL-AC68VG komplexnú ochranu domácej siete. Efektívne predchádza infekcii blokovaním nebezpečných stránok podľa databázy spoločnosti Trend Micro. Ochráni celú rodinu vrátane najmenších členov. Rodičovská kontrola poskytne internetový priestor bez nevhodného obsahu. Zablokujete len konkrétne kategórie aplikácií a webových stránok pre určitého rodinného príslušníka alebo obmedzíte čas, po ktorý sa dá pripojiť k internetu.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 250 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 250 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Typ

Typ
VDSL Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako sa tento router pripája k dsl sieti ? na strankach vyrobcu je v baleni nejaky DSL cable(1xTAE-F plug - 1 x RJ45 8p2c plug) co je zrejme americka telefonnna zasuvka ? existuje pre slovensky trh verzia s rj 11 na dsl vstup alebo je pribaleny redukcny kabel ?

Predpokladam ze funguje aj s ADSL? Na stranke vyrobcu som nasiel toto: Supports ADSL, ADSL 2/2+, VDSL2 and the latest Vplus 35b broadband connections. Ked dam na alze filter na adsl tak tento to vyhodi z ponuky.. Dik

Koupil jsem tento router, ale není mi jasné jak se odnímají antény? Dle mého názoru to nelze a tento parametr je chybně uveden.

Dobrý deň, kúpil som si tento router a neviem ako sa pripojiť s ním na ADSL2+ Telekom sieť? Na obale je písané, že router je podporovaný DE a IT operátormi, znamená to, že je na SR nefunkčný? Lebo niečo také v popise nebolo. Ak máte radu, privítam, lebo ani s podporou Telekomu sme to nenakonfigurovali. Dík

keď sa pozriem na obrázok a vidím 4 antény. V popise 3. Ako mám veriť, že technické údaje uvedené na stránke sú platné, keď základné údaje sú nesprávne?

Diskusia a poradňa k ASUS DSL-AC68VG
Príslušenstvo pre ASUS DSL-AC68VG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC68VG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68VG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68VG.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií