Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS DSL-N16

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-N16
4,4 42 hodnotení
VDSL2 modem – 802.11b/g/n až 300Mbps, 1x RJ11 pre xDSL, 4× LAN, 2×2 dBi pevné antény
Kód:  NM022m1 Produktové číslo:  90IG02C0-BM3100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-N16

Viacúčelový modem

Bezdrôtový modemový ADSL/VDSL router ASUS DSL-N16 je štýlový, skutočne multifunkčný a navyše ponúka spoľahlivý výkon. Dokáže sa pripojiť k internetu cez rozhranie Ethernet alebo DSL WAN, takže funguje ako modemový router alebo samostatný bezdrôtový router. Zariadenie je kompatibilné s ADSL2/2 +, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické aj klasické káble.


Celková flexibilita

Router DSL-N16 ponúka dva spôsoby pripojenia k internetu. Na výber máte DSL a softvérové rozhranie Ethernet WAN. Asus DSL-N16 môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti prepínať medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení pre väčšiu šírku pásma je ideálnym riešením pre spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.


Riadenie prístupu hostí do siete

V intuitívnom užívateľskom rozhraní ASUSWRT nájdete všetky funkcie pre nastavenie, monitorovanie a správu siete aj pripojených aplikácií na jedinom mieste. Užitočné funkcie ako nastavenie počas 30 sekúnd, detekcia niekoľkých zariadení a flexibilné nastavenia umožňujú využívať sieť naozaj naplno. Rozhranie ASUSWRT novo ponúka špeciálne DSL nástroje, ktoré zobrazujú odstup signál-šum v dB, čo umožňuje kontrolovať stabilitu DSL pripojenia.


Jednoduché nastavenie routeru behom 30 sekúnd


Riadenie prístupu hostí do siete

Internetové pripojenie teraz môžete zdieľať s hosťami bezpečne, aby bolo nutné poskytovať Vaše osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Funkcia ASUS Guest Network umožňuje vytvoriť až tri nezávislé siete pre hostí so samostatnými heslami a prístupovými oprávneniami. Hostia pritom nebudú mať prístup k vašej primárnej sieti ani k ostatným pripojeným zariadeniam.


Monitorovanie sieťovej prevádzky

Intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT je doplnené o mnohé špeciálne vylepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí napríklad nástroj na meranie odstupu signál-šum (SNR) monitorujúci stabilitu ADSL pripojenia. Nástroj pre monitorovanie sieťovej prevádzky zobrazuje dáta, ktoré boli podľa odoslaných a prijatých prostredníctvom siete WAN, káblovej siete aj bezdrôtovej siete.


Podpora VPN servera

Router DSL-N16 ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klientovi pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP možno ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
Typ
ADSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!

Typ

Typ
ADSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po připojení routeru do O2 sítě se nedaří navázat ADSL spojení, DSL kontrolka vůbec nesvítí, v administraci píše, že není připojen kabel. Nastaveno stejně jako původní router, který funguje bez problémů. Čím by to mohlo být?

Podporuje tento router funkci VPN server jako dražší modemy od Asusu? Děkuji

Máte uvedeno "odnímatelné antény" dle foto to jsou pevné ?

Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako nastaviť tento router pre dsl od Orange?

Funguje s tim v dnesni dobe internet O2 Internet HD ? Vnutily nam z O2 nejake 2 ZTE modemy jeden za asi 4000Kc a oba jsou vadne (internet vypadava). Tak by mne zajimalo, zda to s timto pujde lepe, protoze 10x reklamovat modem a byt vzdy mesic bez internetu uz mne nebavi.

jak nastavit tovární nastavení?

Zdravím, během přihlášení do routeru mi místo pole "Username" píše "Vytočit číslo". Jaké číslo? Nemohu se do něho přihlásit. Nevíte, jak se mám přihlásit? Router plně funkční, jen problém s přihlášením do něj.. Děkuji za rady

dobry den. umi tenhle modem rezim BRIDGE, prosim? diky ts

Jedna se o VDSL 2 modem 35B?

Dobrý den, bude tento modem fungovat s pevným internetem od Vodafonu? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k ASUS DSL-N16
Príslušenstvo pre ASUS DSL-N16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-N16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DSL-N16.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií