Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS DSL-N17U

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-N17U
4,7 109 hodnotení
VDSL2 modem 802.11b / g / n až 300Mbps, 1x WAN + 1x DSL WAN, ADSL Annex A / B, 4x GLAN, 2x USB, FTP + Tlačový server
Kód:  NM022m4 Produktové číslo:  DSL-N17U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-N17U

Štýlový a multifunkčný router ponúka okrem svojej spoľahlivosti aj možnosť pripojenia k internetu pomocou rozhrania ethernet alebo DSL WAN. Možno ho teda využívať ako modemový router alebo samostatný bezdrôtový router. Samozrejmosťou, je podpora gigabitového internetového pripojenia s priepustnosťou medzi WAN a LAN viac ako 900 Mb / s. Zdieľanie tlačiarní v sieti je umožnené vďaka dvojici USB konektorov, pomocou ktorých môžete pripojiť aj externý pevný disk.

Intuitívne užívateľské rozhranie ASUSWRT ponúka takmer neobmedzenú kontrolu nad optimalizáciou siete. Nastavenie prebehne počas 30 sekúnd a zvládnu ho aj úplní nováčikovia. Pre skúsených užívateľov sú pripravené funkcie ako Download Master, podpora technológie IPv6, niekoľko bezdrôtových SSID a zabezpečený prístup k VPN.

Rýchle a stabilné pripojenie

Bezproblémovú prevádzku zaisťujú rovno dva procesory s vysokým výkonom, ale aj vynikajúcou flexibilitou. Každý z procesorov má na starosť jeden typ pripojenia - káblové a bezdrôtové. Rozdelenie VDSL / ADSL a bezdrôtového pripojenia k sieti do dvoch výpočtových modulov s vlastným vyhradeným procesorom je zárukou maximálneho výkonu bez kompromisov. Túto skutočnosť ešte umocňuje funkcia ASUS AiRadar inteligentne zvyšujúca výkon bezdrôtového signálu pre širšie pokrytie a zvýšenie prenosu dátových prenosov.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový router a DSL modem v jednom
  • Kompatibilný s ADSL2 / 2 +, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické i klasické káble
  • Porty Gigabit Ethernet pre rýchlejší a spoľahlivejší internet
  • Dva multifunkčné porty USB podporujúce zdieľanie súborov a tlačiarní a streamovanie médií
  • S aplikáciou ASUS AiCloud budete môcť synchronizovať, zdieľať a využívať dáta v domácej sieti

Výkonný online multitasking podporujúci až 300 000 súbežných dátových relácií poskytuje v porovnaní s bežnými routrom 20-násobnú kapacitu. Ani pri vysokom zaťažení si tak nezaznamenáte sebemenšie spomalenie. Vďaka viacnásobnému sťahovaniu sa môžete tešiť na veľmi rýchlu a plynulú prácu v sieti. Výsledkom väčšieho počtu dátových relácií je rýchlejšie a plynulejšie prehrávanie HD obsahu a online hranie bez akéhokoľvek oneskorenia, a to dokonca aj pri prebiehajúcom sťahovaní.

Optimalizácia s rozhraním ASUSWRT

V intuitívnom užívateľskom rozhraní ASUSWRT môžete na jedinom mieste ľahko vykonávať všetky činnosti týkajúce sa nastavenia, monitorovania a správy siete. Intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT routeru DSL-N17U je rozšírené o mnohé špeciálne vylepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí, napríklad nástroj na meranie odstupu signálu napomáhajúci  monitorovať stabilitu ADSL pripojenie.

ASUS AiCloud ponúka najucelenejšiu, najprístupnejšiu a najbezpečnejšiu cloudovú platformu. Ide o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, zdieľanie, streamovaním prístupu k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek. Zdieľanie je ľahšie ako kedykoľvek predtým vďaka bezpečným odkazom, ktoré možno posielať prostredníctvom e-mailov, správ SMS aj ďalšími spôsobmi.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
LAN
5 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
Typ
VDSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
5 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Typ

Typ
VDSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí v bridge mode z PPPoE (O2, T-Mobile) NATIVNÍ (přidělenou providerem veřejnou statickou) IPv4 + IPv6 adresu poslat do nadřízeného routeru a nebo zvládá jen IPv4 a Ipv6 jen přes pomalou náhradní 4 to 6 službu (nic.cz atp.) ? Je nebo není IPv6 - ready (certifikace) ???

Hello, Is the splitter included in this modem compatible with coaxial cables F-connector (classic cables in czech republic) ?

Dobrý den, nastaví se tento modem sám pro sít T-Mobile nebo se musí nastavit parametry ručně ?. Děkuji Trnka.

mal niekto problem s pripojenim ADSL od O2? Mne odmieta nakonfigurovat spojenie, pise mi link-down, ked pripojim iny router, ten sa pripoji, nasledne ked pripojim tento ASUS tiez vsetko funguje, az pokial znovu spojenie nevypadne.

Zakoupil jsem jako náhradu za VDSL Zyxel P-870 od Tmobile. Kupoval jsem z důvodu zlepšení pokrytí WiFi. Pokrytí je o maličko lepší, nicméně jsem narazil na problém s iPhone. Rychlost přes Asus bez zapnutého bluetooth na půlce než Zyxel. Jakmile zapnu bluetooth tak to jde ještě níž. Dnes jsem vrátil zpět Zyxel a vše běhá na max rychlost bez ohledu na vše. Asus jsem nastavil dle průvodce přímo k Tmobile na VDSl, zkontrolovat, nastavil wifi a jel. Nic pokročíléjo jsem nedělal. Je možné Asus ještě nějak donastavit, aby vše jelo na 100% tak jak má nebo jak funguje dědeček Zyxel? Pokud ne, budu muset vrátit a pokusit jít cestou Zyxel - bridge - lepší AP wifi. Děkuji

Kolik zařízení lze najednou k modemu vzduchem připojit?

Ahojte, podarilo sa niekomu z vás rozhodiť na tomto routri telekomacke magio TV + Internet?

Zdravím ako je tento modem z T Com VDSL? Bude ťažká robota na ňom rozchodiť Tcomacke VDSL?

Jaký typ kabelu si musím piřídit, když chci produkt připojit do zdi (DSL zásuvky,nebo nejak tak)? Děkuji předem za odpoved

Zdravim, po zapojeni mi na zariadeni nezasvieti kontrolka DSL. Chvilu blika, ked kontroluje spojenie, ale vzdy zhasne. Kable mam urcite dobre, lebo ked ich zapojim do stareho modemu, tak ziaden problem nie je. Mal niekto podobny problem? Skusal som bez splittra, so splittrom, upgrade firmwaru na 1.1.0.4 no stale mi router hovori, ze DSL: Link down

Diskusia a poradňa k ASUS DSL-N17U
Príslušenstvo pre ASUS DSL-N17U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-N17U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-N17U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-N17U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DSL-N17U.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií