PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS DUAL RX480 8GB

Zobraziť katalóg
ASUS DUAL RX480 8GB
3,0 1 hodnotení
Grafická karta 8 GB GDDR5 (8000 MHz), AMD Radeon Polaris 10, Boost clock 1286 MHz, PCIe x 16 3.0, CrossFire, 256 bit, DVI-D, 2x HDMI, 2x DisplayPort
Kód:  EC572e1db Produktové číslo:  90YV09I3-M0NA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DUAL RX480 8GB

Evolúcia je tu! 14 nm výrobná technológia Polaris posúva hranice efektivity, výkonu a veľkosti. Grafická karta AMD Radeon RX 480 v podaní značky ASUS je horúcou novinkou a jedným z prvých nositeľov Polaris čipu. Dostatočný výpočtový výkon vám umožní si naplno užiť virtuálnu realitu, pričom spotreba elektrickej energie bude vďaka úplne novej architektúre polovičná v porovnaní s doterajšími produktmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra s množstvom inovovaných technológií
  • Perfektný pomer cena / výkon
  • 8pinový napájací konektor
  • Dostatočný výkon pre plynulé hranie hier
  • Plná podpora rozhrania DirectX 12
  • Pripravená na virtuálnu realitu
  • HDMI, DisplayPort a DVI-D
  • Patentované ventilátory s lopatkami v tvare krídel

Poriadny výkon za rozumnú cenu

Frekvencia procesora dosahuje solídnych 1 286 MHz v Boost režime a dopĺňa ho rýchla 8 GB pamäť GDDR5. Konektorová výbava za modernou architektúrou nijako nezaostáva. Vedľa modernizovaného portu HDMI, dominujú na zadnej strane hneď 2 DisplayPort konektory a jeden DVI-D. Nechýba podpora technológií Freesync pre hladký obraz a HDR pre skvelé farebné výsledky. Architektúra Polaris ďalej preberá na svoje plecia aj akceleráciu formátu H.265 až v 4K rozlíšení a dokonca pri 60 snímkach za sekundu. 

Dôkladné chladenie je základ

ASUS RX 480 disponuje patentovaným chladičom s ventilátormi, ktoré sú absolútne tiché a nijako nenavyšujú nepríjemnú hlučnosť. Špeciálny tvar lopatiek v tvare krídel zaisťuje maximálne prúdenie vzduchu a až o 105 % vyšší statický tlak nad celým chladičom. 

Vylepšený model spoločnosti ASUS

Grafická karta ASUS DUAL GeForce RX480 8G je postavená na osvedčených súčiastkach v štandarde Super Alloy Power II, vďaka ktorým je zaručená dlhodobo spoľahlivá prevádzka. Samotný chladič je vyvedený v bielej farbe a rozhodne bude ozdobou každej počítačovej skrine s priehľadnou bočnicou. Táto verzia je tiež vybavená dvojicou HDMI portov, ktoré perfektne využijete, ak chcete mať zapojené v jeden okamih VR okuliare aj monitor.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
242 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!

Rozmery

Šírka
242 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 286 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 000 MHz (8 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
150 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám 3 dny tuto grafickou kartu a přehřívá se mi při hrách až k 90´C je to normální nebo jaké je rozmezí teploty u této grafické karty

Diskusia a poradňa k ASUS DUAL RX480 8GB
Príslušenstvo pre ASUS DUAL RX480 8GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DUAL RX480 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DUAL RX480 8GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DUAL RX480 8GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DUAL RX480 8GB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií