Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

ASUS ECHELON-GTX950-O2G

Zobraziť katalóg
ASUS ECHELON-GTX950-O2G
Grafická karta 2GB GDDR5 (6610MHz), NVIDIA GeForce GTX950 (1140MHz), Boost clock 1355MHz, PCIe x16, 128bit, DVI, HDMI, DisplayPort
Kód:  EC295d5 Produktové číslo:  90YV08V6-M0NA00 Stránky výrobcu

ASUS ECHELON-GTX950-O2G

Herná grafika NVIDIA GTX 950 s výkonnou architektúrou Maxwell už vás nedočkavo vyzerá. Hoci na svoje rozmery sa môže karta zdať low-endovú grafikou, opak je pravdou. V kompaktnom tele grafika ASUS GTX 950 skrýva moderná technológia a ponúkne hneď niekoľko tromfov ako nižšiu cenu, nižšiu spotrebu a podporu všetkých najnovších technológií od NVIDIA. Vďaka špeciálnemu prevedenie s potlačou arktického maskovanie Asus Echelon zaujme každého hráča, ktorý si chce vyšperkovať svoju hernú stanicu do posledného detailu.

kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny vzhled s potlačou arktického maskovanie
  • Výkonné a tiché chladenie DirectCU II
  • Základný pretaktovanie priamo od výrobcu
  • Rýchla pamäť s kapacitou 2 GB
  • Podpora DirectX 12
  • Skvelé funkcie a technológie NVIDIA

Spoľahlivosť armádne úrovne

Grafiky ASUS sú vyrábané pomocou Auto-Extreme technológia, ktorá využíva ako prvý 100% automatizovaného výrobného procesu. Jednotlivé komponenty sú nezávisle certifikované pre armádne použitie, takže sa môžete maximálne spoľahnúť na ich odolnosť a spoľahlivosť. Navyše sú doplnené o pevné kondenzátory TUF s 2,5 × vyššou životnosťou ako štandardné kondenzátory.

malý dravec

Karta je vhodná vďaka svojim kompaktným rozmerom pre stavbu malého a výkonného počítača. Skvelá voľba pre hráčov, ktorí si svoj počítač ľahšie dopraví na LAN párty.Inovatívny dizajn systému chladenia využíva maximálne efektívne prúdenie vzduchu a dostatočne ochladí všetky komponenty grafické karty. Samotné 28nm jadro beží na frekvencii 1 140 MHz. Dokáže sa však pretaktovať až na krásnych 1 355 MHz. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená štandardným konektorom DVI, HDMI a DisplayPortom.

Všetko pod kontrolou

Dodávaný softvér GPU Tweak II vám poskytne komplexný nástroj pre správu vašej grafiky. Úplne nové a intuitívne užívateľské rozhranie vám pomôže ľahko kartu pretaktovať, kontrolovať jej stav a mnoho ďalšieho. Novinkou je funkcia XSplit Gamecaster, ktorá sa stane pravou rukou všetkým streamerům. Stlačením klávesovej skratky vyvolá priamo v hre špeciálnu ponuku pre streamingu s radom inteligentných funkcií.

Parametre a špecifikácia

Šírka
220 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
125 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 950 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!

Rozmery

Šírka
220 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
125 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 950 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 140 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 610 MHz (6,61 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
150 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den je možné že z paměti 2048 MB se mi ubralo na 1960 MB ?

šla by tato karta na tento pc Lenovo IdeaCentre H535 jenom vím že to chceš novy zdroj

Dobrý den mam procesor AMD A8 7600 Chtěl bych se zeptat jestli by mi tato grafika šla bez problémů a jestli ji lze stímto procesorem nakombinovat????

Dobrý den vybírám grafickou kartu do 4000 mám Intel core i5 4460 a 8gb ram a taky dva monitory full Hd a Hd chci hrát hry jako Far Cry 4 Zaklínač 3 atd. Bude tato grafická karta to právě nebo by jste mi doporučili jinou ??

Bude fungovat na DDR3 DirectX 11.0 ?

Na kolik se dá maximálně přetaktovat tato Grafická karta?

Je tato Grafická karta lepší než Asus strix gtx 950?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak bude fungovat tento procesor s touto sestavou, případně jak by ho to zpomalovalo atd. Základní deska: ASROCK B150M PRO4V, Operační paměť: Kingston 16GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series Děkuji

Dobrý den, v popisu je uvedeno ze karta podporuje všechny nejnovější technologie od nvidie- platí to i pro nvidia 3d vision? Ve specifikaci na nvidii jsem podporu gtx950 nenašel...

Dd, dostanu k ni take herni mys jako na CZC? Je pravdou, ze patri mezi nejvykonnejsi 950 vubec?! Dik

Diskusia a poradňa k ASUS ECHELON-GTX950-O2G
Príslušenstvo pre ASUS ECHELON-GTX950-O2G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ECHELON-GTX950-O2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Echelon-ASUS GTX950-O2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Echelon-ASUS GTX950-O2G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECHELON-ASUS GTX950-O2G.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií