Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS G10AC-CZ001D

Zobraziť katalóg
ASUS G10AC-CZ001D
4,0 1 hodnotení
Počítač Intel Core i5 4440 Haswell, RAM 8GB, AMD R9 270 2GB, HDD 1TB + SSD 8GB, DVD-RW, GLAN, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, S/PDIF, 8ch audio, čítačka kariet
Kód:  TA226m2 Produktové číslo:  G10AC-CZ001D Stránky výrobcu

ASUS G10AC-CZ001D

Stolný počítač Asus G10AC svojím vzhľadom vsádza na jednoduchosť a eleganciu a ponúkne vám úctyhodný výpočtový výkon. Vďaka kvalitným komponentom ukrytým vnútri zariadenia poslúži v akejkoľvek situácii, či už surfujete po internete, sledujete filmy, počúvate hudbu, hráte moderné hry alebo pracujete s väčším množstvom súborov. To všetko rýchlo a bez zbytočných odkladov.

O plynulosť a rýchlosť chodu všetkých procesov sa stará moderný štvorjadrový procesor Intel Core i5 taktovaný na frekvencii 3,1 GHz . Dopĺňa ho 8GB DDR3 operačná pamäť. Všetky svoje súbory a multimédiá ľahko ukladajte na 1TB HDD úložisko kombinované s 8GB SSD. O konektivitu sa starajú porty USB 2.0 (4 ×), USB 3.0 (6 ×), HDMI a čítačka kariet 16v1. Existujúce IT riešenia pomôžu zachovať porty VGA, DVI a DVD optická mechanika.

Výkonná grafická karta AMD R9 270 sa postará o to, že si herné novinky zahráte úplne plynulo. A to všetko s vysokými detailmi pri najvyššom rozlíšení. Teraz sa môžete sústrediť na výkon bez strachu zo zasekávanie. Intenzitu zážitku ešte viac prehlbuje technológie SonicMaster pre realistický zvuk špičkovej kvality, aby ste si užili hry, filmy aj audio so všetkým všudy. 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolko fps to da gta 5 batlfield 4 garis mod a witch

Dasa na tom pc pripojiť nainternet na diaľku? a na koľko fps to dá rust

Dobrý den mužu vyměnovat ramky a grafickou kartu ? děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS G10AC-CZ001D
Príslušenstvo pre ASUS G10AC-CZ001D
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS G10AC-CZ001D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS G10AC-CZ001D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS G10AC-CZ001D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS G10AC-CZ001D.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií