Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

ASUS GT-AC5300 ROG

Zobraziť katalóg
ASUS GT-AC5300 ROG
4,3 5 hodnotení
WiFi router , 802.11 a/b/g/n/acaž 5334 Mb/s, Tri-Band, 8× externá anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise, gigabit LAN, USB pre printserver, QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, VPN a rodičovská kontrola
Kód:  NM145r1 Produktové číslo:  90IG03S1-BN2G00 Stránky výrobcu

ASUS GT-AC5300 ROG

WiFi router ASUS GT-AC5300 ROG

Bohaté možnosti pripojenia

Osem gigabitových portov LAN poskytuje spojenie, ktoré potrebujete na všetky vaše herné zariadenia a dva porty USB 3.0 vám poskytnú rýchly prístup k súborom na pamäťovom zariadení USB.

WiFi router ASUS GT-AC5300 ROG

Špičkový štvorjadrový procesor

Router je vybavený špeciálnym 4-jadrovým CPU, ktorý maximalizuje dátovú priepustnosť pre LAN a WAN časť.

WiFi router ASUS GT-AC5300 ROG

Výrazne zvýšený dosah signálu WiFi

ROG Rapture GT-AC5300 disponuje funkciou RangeBoost, ktorá výrazne zlepšuje dosah WiFi signálu.


Prémiový WiFi router ASUS Rapture GT-AC5300 ROG

Ultimátny router série ROG je jasne predurčený najnáročnejším používateľom a hlavne vášnivým hráčom, ktorí sa nezmieria s predlžovaním odozvy v multiplayerovom zápolení, kde záleží na rýchlosti reakcie. Je nadupaný výkonnými optimalizáciami na hranie na najvyššej úrovni a vytvára 3-pásmové WiFi sa skalopevnou stabilitou a dokonalým zabezpečením. Prepracované grafické rozhranie ROG Gaming Center poskytuje dokonalú kontrolu nad každou funkciou.

Káblové LAN porty pripravené na výdatné hranie

Router ASUS GT-AC5300 ROG ponúka klasické káblové porty s prídavkom moderných funkcií, ktoré z gigabitovej priepustnosti dostanú ešte viac. 2 porty sú špeciálne vyhradené na herné zariadenia. Akákoľvek prevádzka na týchto portoch je uprednostnená pred všetkým ostatným, takže nedochádza k žiadnemu ovplyvneniu, ani keď sa vo vedľajšej miestnosti prehrávajú HD videá z internetu. Na ďalších 2 portoch dokáže dokonca Link Aggregation. Tým sa spoja 2 LAN porty a dosiahne sa prenos až 2 Gbps.

Špeciálne 5 GHz WiFi pásmo len na hry

Chcete hrať kdekoľvek cez WiFi nezaťaženou ostatnou prevádzkou? S ASUS ROG Rapture GT-AC5300 môžete vytýčiť jedno z dvoch 5 GHz pásiem len na zariadenie určené na hranie (počítače, konzoly...). Na ostatné zostáva druhé 5 GHz pásmo a bežné 2,4 GHz, takže žiadne zariadenie nebude strácať vysokú prenosovú rýchlosť podľa jeho možností.

Akcelerácia Game Boost a Gamers Private Network na ASUS GT-AC5300 ROG

Game Boost je po odlíšených vstupoch pripojení druhým akceleračným stupňom routera Asus ROG. Podrobne analyzuje sieťovú prevádzku a uprednostňuje herné pakety pred všetkým ostatným. Perfektne si rozumie s populárnymi hernými konzolami, ako je Xbox One, PS3, PS4, PS4 Pro, PS Vita, Wii U a Nintendo 3DS, aby ste z nich dostali to najlepšie. Treťou úrovňou je Gamers Private Network, ktorá poskytne súkromné a na hry prispôsobené pripojenie k herným serverom s minimálnym oneskorením.


ASUS GT-AC5300 ROG

Kľúčové vlastnosti routera ASUS GT-AC5300 ROG

  • Router na hranie hier s minimálnou odozvou, na streamovanie VR 4K UHD videa.
  • Špičkový výkon 4-jadrového, 64-bitového procesora (WAN do LAN až 1 900 MBps).
  • 3-pásmový WiFi s možnosťou vyhradenia a celkovou rýchlosťou až 5 334 Mbps.
  • 8 gigabitových portov LAN (2 len na hranie + možnosť Link Aggregation).
  • Maximálne pokrytie (8 antén s funkciou RangeBoost).
  • VPN Fusion na VPN a herné pripojenie súčasne.
  • Systém Game IPS (Intrusion Prevention System) ako prevencia útoku.
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
5 334 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
5 334 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
8 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
8 × Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 880 g Hotovo!
Šírka
24,5 cm Hotovo!
Výška
6,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci co největší dosah WIFI sítě, jakou má tento router dosah? Potřebuji to na velký RD a zahradu. Postačí toto na pokrytí domu 2patra a garáže, zahrady? Jak je na tom s dosahem oproti jinému výkonému routeru (ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router) ten udává "až" 465m2... Priorita je pro mě výkon a velký dosah po domě a garáži... sledování videí apod... Streamování hovorů a zaroveň sledování filmu, případně další práce z několika PC a dalších zařízení současně. Děkuji Caha

Dobrý deň Ako vypnem konkrétne wifi bezdrátové vysielania? (tak aby router nevysielal signál wifi) Do nastavení sa dá dostať cez router.asus.com dáte tam meno heslo a ste tam .. je tam milión možností ako tento router vyladiť ale nikde nemôžem nájsť vypnutie wifi bezdrátového vysielania .. lebo vysiela 1x 2,4 GHZ 1x 5.1 GHZ a 1x 5.2 GHZ .. už dlho využívam na všetko len jedno vysielanie 2,4 GHZ takže ostatné dve chcem kôli smogu vypnúť

Je k tomuto routeru i kabel abych k němu mohl připojit počítač ?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tento routr ASUS GT-AC5300 má podporu aplikace AiProtection Pro

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné s tímto routerem vvolat ďábla, popřípadě jakou oběť je zapotřebí?

kolik se za to platí měsíčně ?

Diskusia a poradňa k ASUS GT-AC5300 ROG
Príslušenstvo pre ASUS GT-AC5300 ROG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus GT-AC5300 ROG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS GT-AC5300 ROG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS GT-AC5300 ROG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS GT-AC5300 ROG.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií