Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS K31AD-CZ002S

Zobraziť katalóg
ASUS K31AD-CZ002S
Počítač Intel Core i5 4460S Haswell, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GT 720 2GB, HDD 1000GB 7200 otáčok, DVD, GLAN, DVI, HDMI, USB 3.0, čítačka kariet, 300W, Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10
Kód:  TA230d2 Produktové číslo:  K31AD-CZ002S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS K31AD-CZ002S

Tento stolový počítač prevažne určený pre multimediálne a kancelárske využitie odráža tradičnú špičkovú kvalitu svetoznámeho výrobcu ASUS. Modernú elegantnú skriňu môžete s pokojným svedomím umiestniť priamo na pracovný stôl, keďže svojím vzhľadom a tichou prevádzkou nebude nijako rušiť. Spoľahlivosť celej zostavy je už pri výrobe preverovaná radom náročných testov, aby vám bol zaistená dlhodobo bezproblémová jednoduchá prevádzka.

Hlavné prednosti

  • Predinštalovaný operačný systém Windows 8.1
  • Ľahko prístupné porty na prednej strane skrine vrátane čítačky pamäťových kariet
  • Inteligentný spôsob chladenia ASUS smart cooling, znižuje prevádzkové teploty až o 11,4°C pri zachovaní tichého chodu
  • Predĺžená záruka na 3 roky

Pripravený na každodennú záťaž

Stolovýý počítač ASUS K31 splní všetky úlohy, ktoré po ňom pri každodennom použití požadujete. S ľahkosťou si poradí aj s niekoľkými aplikáciami naraz vďaka použitému procesoru 4. generácie Intel Core i5 a 8GB operačnej pamäte. Vizuálne náročné programy a menej náročné hry si vezme na starosť grafická karta NVIDIA GeForce GT 720 vybavená vlastnou 2GB pamäťou.

Zostava sa nezľakne ani prehrávanieavidea vo vysokom rozlíšení 4K a s podporou technológií ASUS SonicMaster a MaxxAudio vylepšujúcich kvalitu zvuku vás neminú úžasné zážitky pri sledovaní filmov, hraní hier a počúvaní hudby.

Dostatok úložného priestoru

Na pevný disk s kapacitou 1 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet aj rozhranie USB 3.0. Znateľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Cloudové úložisko s kapacitou 100 GB na 1 rok zadarmo vám dovolí pristupovať k svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS K31AD-CZ002S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS K31AD-CZ002S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS K31AD-CZ002S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS K31AD-CZ002S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS K31AD-CZ002S.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií