Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Asus Lyra AC2200 1 ks

Zobraziť katalóg
Asus Lyra AC2200 1 ks
WiFi systém – satelit 802.11a/b/g/n/ac až 2200Mbps, Tri-Band (2.4GHz na 400Mbps + 5GHz na 867Mbps + 5GHz na 867Mbps), MIMO technológia, MESH, 1× USB 2.0, 1× GWAN, 1× GLAN, 1 ks v balení
Kód:  NM320a2 Produktové číslo:  90IG04C0-BO0B20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus Lyra AC2200 1 ks

WiFi systém Asus Lyra AC2200

S najnovším WiFi systémom Asus Lyra AC2200 ľahko pokryjete celý svoj dom a záhradu vysokorýchlostným bezdrôtovým internetom. Systém Lyra je schopný pokryť signálom plochu s rozlohou až 180 metrov štvorcových. V celej domácnosti budete mať len jeden signál. Nebudete si teda musieť lámať hlavu nad tým, ku ktorému satelitu sa pripojiť. Systém Lyra vás jednoducho pripojí k najsilnejšiemu zdroju. Bez ťahania káblov si tak užijete slobodu pohybu a stabilné internetové pripojenie po celom vašom dome.


Asus Lyra AC2200

Vždy plný signál WiFi

Vďaka inteligentnej technológii WiFi systému Asus Lyra AC2200 môžete byť pripojení v celom dome a automaticky sa pripájať k najlepšiemu signálu počas celej doby.


Ďalšie rozširovanie je ľahké

Nezáleží na tom, aký tvar má váš dom, Asus Lyra AC2200 ho zvládne pokryť. Základný systém Lyra obsahuje jeden rozbočovač a pridanie ďalších rozbočovačov je mimoriadne jednoduché.

Asus Lyra AC2200

Asus Lyra AC2200

Mocná aplikácie zdarma

Asus Lyra AC2200 vám umožní sledovať používanie internetu v rodine a prispôsobiť pridelený čas pre každého člena rodiny. Vďaka najmodernejším rodičovským kontrolám môžete zablokovať konkrétne mobilné aplikácie a webové stránky a súčasne umožniť voľný prístup ku zvyšku internetu.


Systém na pokrytie celej domácnosti signálom WiFi

Systém Asus Lyra AC2200 využíva bezpečnostnú technológiu AiProtection na komplexnú ochranu vašej domácej siete a pripojených zariadení. S dodávanou aplikáciou potom môžete spravovať a nastavovať celú sieť rovnako ako práva pre pripojené zariadenia. Rodičovská kontrola umožňuje blokovať konkrétne mobilné aplikácie a webovú doménu bez toho, aby došlo k úplnému blokovaniu pripojenia. S ochranou AiProtection a aplikáciou Lyra vás nemôže nič zaskočiť.


Asus Lyra AC2200

Kľúčové vlastnosti WiFi systému Asus Lyra AC2200

  • Trojpásmový WiFi systém s inteligentnými anténami
  • Pokrytie v každom rohu vášho domova až do 180 štvorcových metrov
  • Pri pohybe po vašom dome budete vždy automaticky pripojení k najlepšiemu dosiahnuteľnému signálu
  • AiProtection blokuje bezpečnostné hrozby na ochranu všetkých zariadení vo vašej domácej sieti
  • Podpora troch pásiem s MIMO (2,4 GHz na 400 Mbps + 5 GHz na 867 Mbps + 5 GHz na 867 Mbps)
  • Aplikácie pre správu a nastavovanie siete vrátane rodičovskej kontroly
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
2 200 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
7 × Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14,98 cm Hotovo!
Šírka
14,98 cm Hotovo!
Výška
4,95 cm Hotovo!

Rozhranie

Farba

Farba
Sivá, Biela Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus Lyra AC2200 1 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Lyra AC2200 1ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Lyra AC2200 1 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Lyra AC2200 1 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus Lyra AC2200 1db.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií