Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny

Zobraziť katalóg
ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny
4,5 59 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 1.33 GHz Bay Trail, dotykový 8" 1280 x 800 IPS, 1 GB RAM, interná pamäť 16 GB, microSD až 64 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 2 MPx + 0.3 MPx, microUSB, batéria 4000 mAh, Google Android 4.4
Kód:  NA042b6 Produktové číslo:  ME181CX-1A033A Stránky výrobcu
ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny Predaj skončil

ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny

Cenovo dostupný tablet Memo Pad 8 od renomovanej značky ASUS. Skvele spracovaný dizajn s presnými líniami zaujme pozornosť na prvý pohľad. Na cestách oceníte vysokú kapacitu batérie, ktorá vydrží napájať tablet až 9 hodín na jedno nabitie. Osempalcový displej s technológiou IPS a rozlíšením 1280 x 800 obrazových bodov podáva brilantné zobrazenie za každej situácie a z takmer neobmedzeného uhla. Verné zobrazenie a žiarivé farby ešte viac zdokonaľuje technológia ASUS Splendid úpravou jasu, kontrastu a ostrosti tak, aby obsah vyzeral vždy skvele. Tablet má predinštalovaný operačný systém Google Android vo verzii 4.4, ku ktorému ASUS stvoril používateľskú nadstavbu ZenUI s celým radom vylepšení.

Srdcom tabletu sa stal štvorjadrový procesor Intel Atom s podporou multitaskingu, takže si môžete bez starosti užívať potrebné herné zápolenie, zatiaľ čo na pozadí pracuje antivírus alebo sťahovanie dát. Samotný procesor pracuje na frekvencii 1,33 GHz. Procesor dopĺňa operačná pamäť s kapacitou 1 GB. O uloženie vašich dát sa naopak postará interná 16 GB pamäť, ktorú je možné pomocou microSD karty rozšíriť o ďalších 64 GB.

Skvelú multimediálnu zábavu zaistí špičkový reproduktor nasmerovaný priamo k užívateľovi. Kvalitné ozvučenie pri počúvaní hudby, sledovaní videa aj hraní hier vás oslní aj vďaka prítomnosti technológie SonicMaster. Majitelia bezdrôtových Bluetooth slúchadiel môžu zajasať. Kodek aptX totiž zabraňuje zníženiu kvality pri bezdrôtovom prenose audio súborov. Nezabudlo sa však ani na prenos videa na monitor alebo televízor. Váš multimediálny obsah si tak na veľkú obrazovku môžete preniesť prostredníctvom technológie Miracast.

Na svoje si prídu aj milovníci momentiek. S 2 MPx fotoaparátom zachytíte do vašej životnej zbierky neopakovateľné zážitky. Podporné funkcie navyše vylepšujú prácu s fotením a následne aj so samotnými fotkami. Pomocu ASUS Gallery môžete upravovať, triediť a nakoniec aj zdieľať vaše obrázky s priateľmi aj rodinou. Pomocou TimeRewind vyhotovíte počas 3 sekúnd 31 obrázkov, z ktorých vyberiete ten najlepší - už nikdy vám neutečie neopakovateľný okamih. Za zmienku stoja aj režimy All Smiles a Smart Remove. Predná strana tabletu obsahuje aj kameru s rozlíšením 0,3 MPx na videohovory. Ďalej vo výbave tabletu nechýba WiFi, Bluetooth a na cestách oceníte aj zabudovaný GPS modul.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou možnosti výměny prasklého displeje v případě tabletu ASUS MeMO Pad 8 ME181CX. Děkuji za odpověď. S pozdravem Zdeněk Duffek

Diskusia a poradňa k ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny
Príslušenstvo pre ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Memo Pad 8 ME181CX Schwarz 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Memo Pad 8 ME181CX Schwarz 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16GB černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií