AlzaBoxy Q1 Rapture

ASUS P8H61-I R2.0

Zobraziť katalóg
ASUS P8H61-I R2.0
5 1 hodnotení
Základná doska Intel H61, 1x PCIe x16, DDR3 2200, SATA II, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, mini ITX, sc1155
Kód:  AC951a1b Produktové číslo:  90-MIBJL0-G0EAY0DZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS P8H61-I R2.0

Základná doska formátu mini-ITX s podporou najnovšej 3. generácie procesorov Intel pre päticu LGA1155, medzi ktoré patria modely Core i7/i5/i3, Pentium a Celeron. Čipová sada s Intel H61 s priamou podporou týchto procesorov poskytuje vyšší výkon pomocou sériových prepojenia bod-bod umožňujúcich zväčšiť šírku pásma a zvýšiť stabilitu. Dva sloty pre pamäte DDR3 umožňujú zapojenie v režime dual-channel. Ten umožňuje rozšíriť šírku pásma, ktorej hodnota je dôležitá pre aplikácie.

Rýchlosti tretej generácie

Doska je pripravená pre použitie grafických kariet v najnovšej zbernicu PCI-Express 3.0 x16 , Pre ktorú je typická dvojnásobná priepustnosť (až 32 GB/s) oproti predchádzajúcej generácii. Lahôdkou je nástroj GPU Boost , Ktoré pri použití integrovanej grafiky umožňuje vyhnať jej výkon na maximum, pri zachovaní jej stability. Pre najvyššiu kvalitu obrazu je pripravený HDMI konektor, rovnako ako analógový D-SUB, alebo digitálny DVI výstup. Symbolom rýchlosti je aj nové USB 3.0 , Ktoré dokáže pracovať s prenosovou rýchlosťou až 5 Gb/s

ASUS AI Suite II

Intuitívne a užívateľsky prívetivé prostredie ASUS AI Suite II ponúka prístup k mnohým nástrojom, ktoré vám umožní nastavenie systému presne podľa vašich predstáv. Patrí medzi ne napr možnosť pretaktovania, správa napájania alebo funkcie FanXpert pre reguláciu otáčok ventilátorov.

Grafický BIOS s jednoduchými aktualizáciami

Užívateľsky príjemné prostredie ASUS EFI BIOS je nový BIOS, ktorý je možné ovládať nielen klávesnicou, ale aj myšou. Možno ho teda používať rovnako ľahko ako operačný systém. V režime EZ Mode máte prehľad o často používaných položkách. Skúsenejším užívateľom sa bude určite páčiť pokročilý režim, ktorý dovoľuje detailnejšie nastavenie systému.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1155 Hotovo!
Čipset
Intel H61 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1155 Hotovo!
Čipset
Intel H61 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, USB 2.0 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS P8H61-I R2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P8H61-I R2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P8H61-I R2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P8H61-I R2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS P8H61-I R2.0.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií