AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS PCE-AC55BT

Zobraziť katalóg
ASUS PCE-AC55BT
4,9 35 hodnotení
WiFi sieťová karta 802.11a/b/g/n/ac až 1167 Mbps, Dual-band, podpora bluetooth 4.0, PCIe
Kód:  NM301j Produktové číslo:  90IG02Q1-MM0R10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PCE-AC55BT

Vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie na internet

PCI Express adaptér ASUS PCE-AC55BT ponúka vynikajúci bezdrôtový výkon pre serverové chrbticové siete a prepínacie infraštruktúry, rovnako ako pre bežné stolové počítače a notebooky. Vzhľadom k tomu, že využíva konektor PCI Express, ponúka vynikajúcu kompatibilitu a možno ho osadiť do ktorejkoľvek pozície x1, x2, x8 alebo x16. V porovnaní so štandardnými sieťovými kartami PCI ponúka väčšiu šírku pásma, spoľahlivosť aj funkcie, takže si budete môcť užívať rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie.


Flexibilné dvojpásmové pripojenie

Asus PCE-AC55BT je dvojpásmový PCI Express adaptér 802.11ac 2x2 WiFi podporujúci rýchlosť až 867 Mb/s, čo je 3× viac ako v prípade WiFi štandardu 802.11n. Vďaka štýlovej základni s externou anténou navyše budete mať možnosť prispôsobiť umiestnenie antény tak, aby ste dosiahli maximálnu kvality príjmu signálu.


Bluetooth 4.0 a BLE

Zariadenie ponúka rozhranie bluetooth 4.0 s dvoma prevádzkovými režimami a možno ho pripojiť k najnovším produktom kompatibilným s technológiou BLE.Zásluhou technológie nízkej spotreby energie je ideálnym na použitie v oblasti IoT, zdravotníctva, fitnes, majákov a domácej zábavy.


Intel Wireless Display (WIDI)

Obsah zo svojho počítača môžete bezdrôtovo zobraziť na HDTV s veľkou obrazovkou. Súčasne je možné nezávisle pracovať s počítačom aj televízorom.

Parametre a špecifikácia

Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 5 GHz
867 Mb/s Hotovo!
Male konektory
PCI Express Hotovo!

Parametre WiFi

Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 5 GHz
867 Mb/s Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdyz vypadne net od poskytovalele,je mozne pouzit tel. jako hot spot? Net mam po drate proto kartu chci pouzit pouzejako nahradu.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli bude kompatibilní se starší základovou deskou Asus M5A97 R2.0? Děkuji

Dobry den, je prepojovaci kabel do zakladnej dosky v baleni? Dakujem

Dobry den zvazujem ze ju kupim no chcel by som pred tym od vas vediet skusenosti z praxe. Zvlada online hry? Zvlada miracast? Zvlada zdielanie hdd na sieti? (pripadne vsetko naraz) Na notebookoch ide vstavana wifi uplne na pohodu aj online a tieto pcie sekaju padaju atd. Tiez tam je b/g/n/ac (myslim ze aj mobil ma kvalitnejsiu wifi) Pripadne nejaky iny cenovo priblizne rovnaky model? Nemam moznost lan kablu preto to musim riesit takto. Kupovat zakladnu dosku za 200+ € kvoli vstavanej wifi nechcem. Usb wifi som skusal tiez. Tiez lagy Terajsia karta ktoru mam cez pcie zvlada zdielanie aj miracast no hry vobec 100 ping packet lost atd proste totalne lagy a nehratelne. Ked sa nieco zdielane pozera na tv a zapnem hru pripadne video na youtube okamzite to seka alebo padne na tej tv. Dakujem kazdemu za odpoved

Zdravim, smiem vediet kolko zariadeni sa da napojit na tento bluethoot naraz? Ide mi konkretne o gamepady ked ich potrebujem 6 naraz napojit ci ich vie rozpoznat?

ako rozchodit Bluetooth, ovladac mam .. ale nekde zapnut a ani v ovladacom prvku nevidno

Dobrý deň, bude táto karta fungovať hneď po zapojení ale ju treba zapnúť v biose

Zdravím, nevěděl by někdo, jak rozchodit Bluetooth, když nemám v PC, interní Usb konektor, Dekuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli tato karta plně podporuje Windows 10 a B150 základní desky

Zdravim, zajimalo by me, jaka je delka kabelu anteny? Dekuji.

12
Diskusia a poradňa k ASUS PCE-AC55BT
Príslušenstvo pre ASUS PCE-AC55BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PCE-AC55BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Dualband Wireless-AC1200 Bluetooth 4.0 PCI-E-WLAN-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Dualband Wireless-AC1200 Bluetooth 4.0 PCI-E-WLAN-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PCE-AC55BT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií