AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS PCE-N15

Zobraziť katalóg
ASUS PCE-N15
4,1 64 hodnotení
WiFi sieťová karta – 300 Mb/s, PCI Express, Odnímateľná anténa a WPS, 802,11n, 802,11g a 802,11b
Kód:  NM301p Produktové číslo:  90-IG1U003M00-0PA0- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PCE-N15

Skôr ako si pridávať prácu ťahaním sieťového kábla do odľahlého miesta, kde máte stolový počítač, iste bude lepšie ho pripojiť bezdrôtovo. Sieťová karta do PCI Express slotu predstavuje veľmi jednoduché vylepšenia vášho počítača. Takmer každý stolový počítač je týmto slotom vybavený, a to vrátane priestorovo menších variácií (napr. SFF). Po krátkej inštalácii vás karta pripojí k bezdrôtovej sieti rýchlosťou až 300 Mbps na sťahovanie i odosielanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché vylepšenia PC o WiFi konektivitu (až 300 Mbps)
  • Možnosť pripojiť vlastné antény na lepšom mieste (R SMA)
  • Moderné zabezpečenie prenosu (šifrovanie dát WEP, WPA a WPA2)
  • Tlačidlo WPS na rýchle nastavenie zabezpečeného bezdrôtového pripojenia
  • Režim softvérového prístupového bodu umožní pripojiť váš notebook či hernú konzolu

Bez zadávania hesla

Rýchle nastavenie zabezpečenia bezdrôtovej siete prináša hardvérové tlačidlo WPS. Len ho stlačíte na karte a potom stlačte tiež tlačidlo WPS na smerovači. Okamžite máte spojenie pripravené bez zadávania hesla a ďalšieho zdržiavania.

Parametre a špecifikácia

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
300 Mb/s Hotovo!
Male konektory
PCI Express Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Parametre WiFi

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Prenosová rýchlosť v pásme 2,4 GHz
300 Mb/s Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme dost specifické zařízení s Win 98, bude fungovat? děkuji.

Dobrý den, dá se k této kartě dokoupit externí anténa, ideálně výkonnější, která se umístí např. na stůl? Děkuji S pozdravem Pavel Hroch

Dobrý den, chci se zeptat bude karta fungovat ve windows vista? případně, že ne můžu Vás poprosit odkázat na wifi kartu, která bude kompatibilní s Win vista. Může být i USB. Děkuji

Dobrý den. Půjde tato karta bez problémů na MB ASUS PRIME H270-PLUS ? Díky za odpověď.

Pripoji ma to cez wifi signal bez kablu že ??

Dobrý den, když chci připojit stolní počítač do Wi-fi sítě, je lepší z hlediska příjmu signálu koupit tutu PCI kartu nebo USB kartu (např TP-LINK TL-WN722N)?

Bude wifi karta kompatibilna s MSI B250M PRO-VD?

zdravim. mam koupenou tuhle wifi kartu ale mam celkem nestabilní signal. chvíli je signal plny najednou skoči na jednu čárku nebo vypadne uplně. a pořád dokola. pc mam umístěny v rohu pod stolem. poradíte mi čim bych mohl tenhle problém vyřešit ? třeba nějakou jinou anténou misto těch puvodních ktere tam jsou nebo nejaky zesilovač signalu ketrý budu mit poblíž ? a co by jste mi mohli poprípadě doporučit ? děkuji za odpověd

Dobrý den, mám od vás zakoupenou tuto kartu par týdnů. Roter mám přes nosnou zeď v paneláku cca 4-5m. Stahovací rychlost je cca na 13 Mbit/s. Wifi bufer na PC mi signalizuje plný signál a chvílema poklesá na 1 čárku pak na 3, opět do plna atakto dokola, zjišťuji nekvalitní signál, stránka na webu načte po např 8s zpoždění. Při online hraní z ničeho nic vyletí latence z 40 ms na 2000, rozejde se to např za 15s...což je bohužel nepřijatelné. Wifi na notebooku a smartphonu signalizuje stále plný signál. Je možné že je vaše wifi karta slabá? jelikož jsem měl předtím od vás tu slabší verci PCE 10 s jednou anténou a tam byla síla signálu stále jen 1 čárka a internet celý padal, děkuji za ujasnění

Vhodne na hry ??

12
Diskusia a poradňa k ASUS PCE-N15
Príslušenstvo pre ASUS PCE-N15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PCE-N15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PCE-N15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PCE-N15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PCE-N15.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií