AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender

Zobraziť katalóg
ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender
až 1200 Mbit/s, dosah 300 m, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac až 1167 Mbps, Dualband ( 2,4 GHz 300 Mbps + 5 GHz 867 Mbps ), 3x GLAN
Kód:  NM150f Produktové číslo:  90IG0260-BO3100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender Predaj skončil

ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender

Rozšírte svoju rýchlu WiFi sieť prostredníctvom ktorejkoľvek elektrickej zásuvky!

Súprava PL-AC56 predstavuje jednoduchý a rýchly spôsob rozšírenia káblovej a bezdrôtovej siete do ťažko prístupných miest v domácnosti. Súprava PL-AC56 využíva 1 200 Mb/s technológiu prenosu dát cez elektrickú sieť HomePlug AV2 spolu s 1 200 Mb/s rozhraním AC1200 WiFi na rozšírenie káblovej a bezdrôtovej siete do každého kúta domácnosti prostredníctvom existujúcich elektrických rozvodov.


Výkonné rozhranie WiFi a integrácia PLC!

Súprava PL-AC56 ponúka možnosť využitia ako WiFi pripojenia, tak aj pripojenia cez elektrickú sieť s rýchlosťou káblového aj bezdrôtového pripojenia až 1 200 Mb/s. Jej rozhranie AC1200 WiFi s vysokou priepustnosťou je ideálne na streamovanie 4K obsahu v rozlíšení UHD!


Bleskové nastavenie typu plug-and-play!

Nastavenie súpravy PL-AC56 je neuveriteľne jednoduché! Stačí ju pripojiť a môžete si užívať internetové pripojenie prostredníctvom ethernetových káblov alebo WiFi.

Krok 1: Pripojte menší adaptér k routeru pomocou sieťového kábla a potom ho pripojte do elektrickej zásuvky.

Krok 2: Pripojte väčší (WiFi) adaptér k ľubovoľnej elektrickej zásuvke a potom pripojte zariadenie prostredníctvom siete WiFi alebo sieťových portov na adaptéri - a je to!


Nastavenie WiFi jediným dotykom

Ak chcete nastaviť svoju WiFi sieť, stačí len stlačiť tlačidlo klonovania na WiFi adaptéri a tlačidlo WPS na routeri a počkať niekoľko minút. Len čo to urobíte, môžete si užívať bezproblémový prístup k sieti odkiaľkoľvek z domácnosti alebo kancelárie - už nie je potrebné adaptér znovu konfigurovať!


Tlačidlo na šifrované párovanie

Tlačidlá párovania na oboch adaptéroch vytvoriašifrované pripojenie medzi adaptérmi a nikto nebude môcť k vašej sieti pripojiť neoprávnený adaptér (vy sami môžete samozrejme adaptéry kedykoľvek pridávať). To je ideálne, ak žijete v mieste so spoločnými elektrickými rozvodmi, napríklad v byte - vaši susedia sa nebudú môcť omylom pripojiť k vašej sieti.


vypnuté
Režim šetřící energii

Režim úspory energie

Súprava PL-AC56 Kit disponuje inteligentným pohotovostným režimom, ktorý detekuje prípadnú neaktivitu pripojených zariadení, kedy sa súprava prepne do úsporného režimu, ktorý znižuje spotrebu energie o 80 %.

vypnuté
Odrušovací filtr

Odrušovací filter

Niektoré adaptéry využívajúce elektrickú sieť môžu byť ovplyvňované elektrickým rušením zo zariadení v domácnosti. PL-AC56 Kit využíva inteligentnú technológiu filtrovania šumu, vďaka ktorej je zaručené bezproblémové a stabilné fungovanie.

Parametre a špecifikácia

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií