Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS PRIME H270-PRO

Zobraziť katalóg
ASUS PRIME H270-PRO
5 1 hodnotení
Základná doska - Intel H270, DDR4 SDRAM, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.0, Intel GLAN, 8ch audio, HDMI, DVI, DisplayPort, ATX, sc1151
Kód:  AC272f1 Produktové číslo:  90MB0SX0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME H270-PRO

Hranie hier, možnosť náročnej práce s multimediálnym obsahom a samozrejme množstvo zábavy vám prinesie základná doska ASUS PRIME H270-PRO. Tá je s čipsetom Intel H270 pripravená uchytiť procesory najnovšej generácie Kaby Lake. Ak vás ani toto nepresvedčilo, potom sa tešte tiež na najvyššiu možnú kvalitu a spoľahlivú ochranu všetkých pripojených komponentov.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonná základná doska formátu ATX s čipsetom H270
  • Pripravená na osadenie novými procesormi 7. generácie Kaby Lake
  • DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • 4 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime CrossFireX
  • Technológia SafeSlot pre bezpečné pripojenie ťažkých grafických kariet
  • Symetrický konektor USB typu C
  • 8-kanálový čip Realtek ALC 887 pre špičkový zvuk

Zaručená ochrana a úsporná prevádzku

Ako sme už pri doskách tejto spoločnosti zvyknutí, aj tu sa nachádza technológia 5X Protection. Tá sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará o čo najväčšie bezpečie tejto základnej dosky. Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia na základe aktuálnych potrieb. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prestaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača a maximalizuje úsporu elektrickej energie v režime Away. Funkcia Fan Xpert 2+ predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Nebojte sa výkonu

Grafické karty zapojíte v režime CrossFireX, čo vám umožní vychutnať si svoje hry do posledného detailu. O bezpečie svojich grafických kariet sa nemusíte vôbec báť, pretože doska je vybavená technológiou SafeSlot, vďaka ktorej budú ťažké grafické karty bezpečne uchytené. K dispozícii tu sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 na frekvencii až 2 400 MHz a s kapacitou až 64 GB. Doska sa tiež chváli veľkorysým počtom USB portov pre vaše externé úložisko. Na doske tak nájdete 6× USB 2.0, 6× USB 3.0 alebo USB-C. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip Realtek ALC 887.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza 6 konektorov SATA 6 Gb/s. K dispozícii tu máme aj konektor SATA Express pre rýchly prenos dát rýchlosťou až 10 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje dvojica rozhraní M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS PRIME H270-PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME H270-PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H270-PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H270-PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRIME H270-PRO.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií