Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASUS PRIME H470-PLUS

Zobraziť katalóg
ASUS PRIME H470-PLUS
Základná doska Intel H470, socket Intel 1200, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, 4× DDR4 2933MHz (OC), 6× SATA III, 2ks M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  ACh470pp Produktové číslo:  90MB1360-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME H470-PLUS

Základná doska Asus Prime H470 PLUS bola starostlivo vyladená, aby poskytla spoľahlivú platformu procesorom 10. generácie Intel Core. Súčasťou vybraných základných dosiek Série 400 je pokročilý softvér FAN Xpert 2+. Vďaka nemu môžete jednotlivo nastavovať rôzne parametre chladenia, alebo nechať všetko na automatike – stačí jedno kliknutie. Ďalším benefitom je vstavaná jednotka úspory elektrickej energie (EPU), ktorá optimalizuje a šetrí spotrebu energie vďaka režimu Away – pri ňom vypína nepoužívané V/V radiče.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asus Prime H470 PLUS

  • 2× slot M.2 na SSD (PCI Express x4) + (PCI Express, alebo SATA)
  • Aura Sync RGB 2. gen – podpora pre synchronizované RGB pásiky a ďalšie LED príslušenstvo
  • Správa pamäte Asus OptiMem na zvýšenie spoľahlivosti a rýchlosti RAM
  • Asus Prime H470 PLUS má dva režimy BIOSU (pre začiatočníkov i pokročilých)
  • Softvér FAN Xpert 2+ na nastavenie ventilátorov
  • Prémiové japonské kondenzátory v integrovanej zvukovej karte
  • Inteligentná ochrana hardvéru 5X Protection III

UEFI BIOS pre nenáročných i pokročilých

UEFI BIOS základnej dosky Asus Prime H470 PLUS má dva základné režimy (EZ a Advanced). V jednoduchšom EZ režime vás budú sprevádzať prívetivé grafické rozhrania a nastavenia budete môcť vykonávať jednoduchým kliknutím myši – všetko s cieľom, čo najrýchlejšie sprevádzkovať počítač. V Advanced (pokročilom) režime s vyhľadávacím poľom budete môcť vyhľadať detailné nastavenia a vykonávať jemné úpravy, aby ste dosiahli maximálny výkon svojej zostavy. Môžete tiež vytvárať rôznorodé výkonnostné profily a zdieľať ich so svojimi priateľmi.

Pokročilé systémy chladenia základnej dosky Asus Prime H470 PLUS

Pre kvalitný systém odvádzania tepla obsahuje doska Prime H470 PLUS niekoľko pasívnych chladiacich prvkov, päť teplotných senzorov, konektor na pumpu vodného chladenia a štyri 4-pinové konektory na ventilátory s PWM reguláciou (1× CPU FAN a 3× CHA FAN). Nastavenie celého systému chladenia môžete vykonávať pomocou softvéru FAN Xpert 2+ alebo cez UEFI BIOS. Na doske je štvorica inteligentných ochrán, ktoré chránia hlavičky ventilátorov (CHA a pumpu) pred prehriatím a nadprúdom.

Slot na SSD formát M.2

Priamo na základnej doske Asus Prime nájdete sloty M.2 (PCI Express x4 i SATA), vďaka ktorým môžete využívať moderný formát SSD. Zrýchlite tým prácu celého operačného systému a ušetríte miesto v počítačovej skrini. Na jednom M.2 slote je dokonca pasívny chladič na efektívne odvádzanie tepla z SSD.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H470 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H470 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 933 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus Prime Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS PRIME H470-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME H470-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H470-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H470-PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRIME H470-PLUS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií