Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS PRIME Q270M-C/CSM

Zobraziť katalóg
ASUS PRIME Q270M-C/CSM
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel X99, PCIe x16, DDR4 2400, 6× SATA III, 6× USB 3.1, USB 2.0, M2, GLAN, 8ch audio, mATX, sc1151
Kód:  ACmaQ01 Produktové číslo:  90MB0SZ0-M0EAYC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME Q270M-C/CSM

Skvelá základná doska značky ASUS so socketem LGA 1151 a čipsetom Intel Q270 je určená pre výkonnú generáciu procesorov Kaby Lake, vyrábanou pomocou overenej 14 nm technológie. Tento model prekvapí najvyššou možnou kvalitou a tiež spoľahlivou ochranou svojich komponentov. So svojou modernou výbavou tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytvorenie výkonnej zostavy zostavy. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME Q270M-C/CSM

  • ASUS CSM – Corporate Stable Model
  • 5X Protection III Hardware
  • DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • 4 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4
  • Technológia SafeSlot pre bezpečné pripojenie ťažkých grafických kariet

Program ASUS CSM

Špeciálny program spoločnosti ASUS CSM – Corporate Stable Model poskytuje stabilnú podporu a dodávky základných dosiek všetkým podnikom. Tento jedinečný program vám ponúka až 36-mesačnú podporu životného cyklu základnej dosky a preventívne upozornenia 6 mesiacov vopred o ukončení životnosti. Vďaka tomu bude mať vaša spoločnosť dostatok času na to, aby sa pripravila na prechod na nový produkt. Zakúpením programu CSM automaticky získavate softvér pre správu IT ASUS ACC – Control Classic Edition zadarmo. 

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Technológia 5X Protection III sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará o čo najväčšiu bezpečnosť tejto základnej dosky. Systém digitálneho napájanie DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, pričinením ktorých by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prednastaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu.

Nebojte sa výkonu

O bezpečie svojich grafických kariet sa nemusíte vôbec báť, pretože doska je vybavená technológiou SafeSlot, vďaka ktorej budú ťažké grafické karty bezpečne prichytené. K dispozícii sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 na frekvencii 2 400 MHz a s kapacitou až 64 GB.

Základná doska je osadená celkom 16 USB slotmi, z toho 6× sa stretneme s USB 2.0 a 10× s USB 3.1 Gen 1. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip Realtek ALC 887.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6× konektory SATA 6 Gb/s. K dispozícii tu máme aj konektor SATA Express pre rýchly prenos dát rýchlosťou až 10 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vaším systémom poskytuje   rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.  

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Q270 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Q270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
10× Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžu do toho dát procesor i3-3220 který je na socket 1155 ?

Diskusia a poradňa k ASUS PRIME Q270M-C/CSM
Príslušenstvo pre ASUS PRIME Q270M-C/CSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME Q270M-C/CSM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Q270M-C/CSM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Q270M-C/CSM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRIME Q270M-C / CSM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií