Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ASUS PRIME TRX40-PRO S

Zobraziť katalóg
ASUS PRIME TRX40-PRO S
Základná doska AMD TRX40, socket AMD TRX4, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x4, 8× DDR4 4666MHz (OC), 8× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  ACtrx4p1 Produktové číslo:  90MB14J0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME TRX40-PRO S

Základná doska ASUS Prime TRX40-Pro S je pripravená uvoľniť plný potenciál najnovších procesorov AMD Ryzen Threadripper 3. generácie s vysokým počtom jadier a vytvoriť tak základňu na vytvorenie výkonných a stabilných počítačových systémov slúžiacich profesionálnemu využitiu. Doska prináša robustný dizajn napájania, komplexné riešenie chladenia, rýchlu konektivitu a možnosti inteligentného ladenia.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME TRX40-PRO S

  • Základná doska ASUS Prime TRX40-Pro S pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen Threadripper
  • Robustný dizajn napájania so 16 výkonovými stupňami
  • Prepracovaný systém účinného chladenia
  • Flexibilné nástroje na vyladenie systému na aktuálny spôsob práce
  • Podpora rýchlej operačnej pamäte do kapacity 256 GB
  • Podpora na pripojenie GPU s technológiami NVIDIA a AMD
  • ASUS PRIME TRX40-PRO S má dostatok slotov pre veľké diskové úložisko
  • Priestorový zvuk DTS: X Ultra
  • Formát ATX

Účinné chladenie základnej dosky ASUS PRIME TRX40-PRO S

Chladenie Prime TRX40-Pro S obsahuje rad vstavaných chladičov a hybridné záhlavie ventilátorov, ktoré zaisťujú že vaše zariadenie zostane chladné a stabilné aj pri intenzívnom pracovnom zaťažení. Masívny chladič VRM a kvalitné tepelné podložky zvyšujú prenos tepla z MOSFETu a tlmiviek. Špeciálne navrhnuté vzduchové trubice pomáhajú ventilátoru generovať statický tlak a koncentrujú prúdenie vzduchu cez chladiace rebrá. Hustota rebier chladiča je optimalizovaná tak, aby sa maximalizovala povrchová plocha so súčasným nízkym odporom pre výdychový prúd.

Flexibilné nástroje na vyladenie systému

Prime TRX40-Pro S obsahuje flexibilné nástroje na vyladenie všetkých aspektov vášho systému tak, aby dokonale zodpovedali aktuálnemu spôsobu práce. Jediným kliknutím môžete dynamicky optimalizovať základné aspekty systému a vytvoriť profily pretaktovania a chladenia, ktoré sú šité na mieru vašej zostave.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a príprava pre veľké úložisko na doske ASUS PRIME TRX40-PRO S

Pre operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM je na doske ASUS PRIME TRX40-PRO S pripravených 8 slotov s maximálnou kapacitou 256 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete zapojiť do PCIe x16 slotov a využiť podporu pre technológiu NVIDIA Quad-GPU SLI, NVIDIA 2-Way SLI, AMD Quad-GPU CrossFireX a AMD 2-Way CrossFireX. Pre pevné disky využijete 8 konektorov SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. DTS:X Ultra pridáva funkciu priestorového zvuku, pre lepšie zážitky z hrania a virtuálnej reality. Na pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD TRX4 Hotovo!
Čipset
AMD TRX40 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD TRX4 Hotovo!
Čipset
AMD TRX40 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS PRIME TRX40-PRO S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME TRX40-PRO S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME TRX40-PRO S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME TRX40-PRO S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRIME TRX40-PRO S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií