Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Zobraziť katalóg
ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI
Doručenie na
predajňu zadarmo
Základná doska AMD WRX80, socket AMD WRX8, PCI Express 4.0, 7× PCIe x16, 8× DDR4 3200MHz (OC), 8× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 10Gbps, Bluetooth, 8ch zvuková karta, formát EEB
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  ACwrx80s1 Produktové číslo:  90MB1590-M0EAY0 Stránky výrobcu
ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI 978,90 € Momentálne nedostupné

ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Základná doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI je pripravená sprostredkovať vašej počítačovej zostave výnimočnú silu najnovších procesorov série AMD Ryzen Threadripper Pro. Spoľahlivo zvládne profesionálne pracovné záťaže napríklad pri úprave videa alebo 3D vykresľovanie. S kovovo čiernymi hliníkovými výliskami, čiernou sieťovinou z nerezovej ocele a priehľadným dymovo-sivým krytom pôsobí Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI vysoko profesionálnym dojmom.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

  • Základná doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI určená pre procesory série AMD Ryzen Threadripper Pro
  • Spoľahlivá 24/7 prevádzka
  • Vysoký výkon a účinnosť
  • Duálna 10G LAN a WiFi 6
  • Príprava pre veľký úložný priestor s vysokou priepustnosťou M.2 SSD diskov
  • Osem pamäťových kanálov s celkovou kapacitou až 2 048 GB
  • DTS:X Ultra 3D priestorový zvuk

Vysoký výkon a spoľahlivosť dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI je optimalizovaná pre nepretržitú 24/7 prevádzku a je testovaná pri teplotách do 45 °C a vlhkosti až 80 %, aby sa zabezpečilo, že sa jej darí v rôznych prostrediach. VRM dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI sa skladá zo 16 výkonových stupňov a poskytuje výkon a účinnosť, ktoré vyžadujú najnovšie procesory AMD.

Rýchle dátové prenosy s doskou ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Integrované duálne 10G LAN porty napájané radičom Intel X550-AT2 umožňujú super rýchle dátové prenosy s nízkou latenciou. Najnovší port USB 3.2 Gen 2 × 2 Typ C zdvojnásobuje šírku pásma a dosahuje maximálnu priepustnosti až 20 Gb/s. Intel WiFi 6 štandardu 802.11ax má šírku pásma až 2,4 Gb/s a dokáže optimalizovať a zefektívniť prevádzku v preplnených sieťach s množstvom konkurenčnej prevádzky.

Príprava pre veľký úložný priestor a výkonné grafické karty na doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Pre tri sloty M.2 pripojené na PCIe 4.0 sú vyhradené špeciálne chladiče, vďaka ktorým nedochádza k zníženiu priepustnosti pri veľkom zaťažení. Doska ASUS navyše umožňuje vďaka nevyužitým miestam zbernice PCIe 4.0 vytvoriť pole RAID s viacerými M.2 SSD, ktoré vám poskytnú až 8× vyššiu priepustnosť než jednotlivé PCIe 3.0 SSD. Sedem slotov PCIe 4.0 s vystužením SafeSlot navyše poskytuje doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI spoľahlivú základňu pre vysoko výkonné grafické karty.

Pamäť až 2 048 GB na doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Procesory AMD Ryzen Threadripper PRO ponúkajú bezkonkurenčnú šírku pásma pamäte a podporujú 8 pamäťových kanálov s celkovou kapacitou až 2 048 GB. Je podporovaná pamäť ECC, ktorá automaticky deteguje a opravuje prípadné dátové chyby, čím znižuje pravdepodobnosť zlyhania systému a zaisťuje konzistenciu a stabilitu celého systému.

Pohlcujúci zvukový zážitok

Zvukový kodek Realtek ALC4080 sa vyznačuje vysoko kvalitným výstupom stereofónneho prehrávania a ponúka nedotknutú kvalitu zvuku. Je podporovaný tienením EMI a samostatnými vrstvami dosiek plošných spojov pre ľavý a pravý kanál pre zachovanie integrity signálu. Technológia DTS:X Ultra navyše vytvára pohlcujúci 3D priestorový zvuk.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
AMD WRX8 Hotovo!
Čipset
AMD WRX80 Hotovo!
Formát základnej dosky
EEB Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD WRX8 Hotovo!
Čipset
AMD WRX80 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
EEB Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Eight-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC4080 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, RJ-45 (LAN) 10Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na stránkách výrobce je uvedena podpora procesorů AMD Threadripper 5000pro až od určité verze biosu. Budou procesory AMD threadripper 5000 fungovat okamžitě nebo mají tyto desky u Vás prodávané starší verzi biosu a bude nutný update? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jakým procesorem mou osadit tuto desku?? Pouze Threadripper pro??? (nevidím ho nikde skladem...) :(

Předpokládám že deska nemá osazený čip TPM-SPI jako žádná z základních desek u Vás. Mají pouze patice. Co s tím hodláte dělat, když takhle nemá smysl kupovat komponenty pro nové PC díky přechodu na Win 11.

Dobrý den, potřebuji osadit 256 GB RAM, jaké prosím doporučíte? Díky

Dobry den, kedy bude tato doska dostupna?

Diskusia a poradňa k ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI
Príslušenstvo pre ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI Mainboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií