AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS PRO WS X570-ACE

Zobraziť katalóg
ASUS PRO WS X570-ACE
5 1 hodnotení
Základná doska AMD X570, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 5100MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  ACX57011 Produktové číslo:  90MB11M0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRO WS X570-ACE

Základná doska ASUS Pro WS X570-ACE je určená na osadenie do profesionálnych pracovných staníc. Táto základná doska vám poskytne perfektný výkon na prácu s AI, animáciami, 3D renderovanie či mediálnu produkciu. Ponúka ideálne podmienky na inštaláciu výkonnej grafickej karty či rozsiahleho úložného priestoru, navyše disponuje špičkovou konektivitou, výnimočným výkonom a spoľahlivosťou. Každá základná doska ASUS Pro WS obsahuje centralizovaný softvér na správu s podporou vzdialeného prístupu, vďaka čomu sú mimoriadne efektívne a ekonomicky výhodné.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRO WS X570-ACE

  • Kompatibilná s procesormi AMD RYZEN 2. a 3. generácie
  • Podpora PCI Express 4.0
  • Špeciálny držiak grafických kariet
  • ASUS Control Center Express – softvérový nástroj vybavený radičom GbE LAN
  • M.2 s podporou prenosu dát až 64 Gb/s
  • USB 3.2 Gen2 + USB-C
  • Vysoko účinný chladič VRM

Základná doska s podporou PCI Express 4.0

ASUS Pro WS X570-ACE podporuje štandard PCI Express 4.0 a inštaláciu viacerých grafických kariet v režime 3-cestného × 8/× 8/× 8 Crossfire pripojenia. Základná doska je vybavená exkluzívnym držiakom grafických kariet, ktorý poskytuje mimoriadnu oporu až dvom špičkovým grafickým kartám. Zabraňuje tak nežiaducemu vylomeniu alebo ohnutiu karty v PCI slote. Výhodou tohto držiakuaje jednoduchá inštalácia a okrem toho ho možno ešte osadiť až 120 mm ventilátorom na lepší odvod tepla.

Až 128 GB RAM na základnej doske ASUS

Pre operačnú pamäť sú na základnej doske ASUS pripravené celkom štyri sloty, ktoré umožňujú zapojenie až 128 GB operačnej pamäte. ASUS Pro WS X570-ACE podporuje automatickú detekciu a opravu chýb v pamäti a zaisťuje tak spoľahlivý výkon. ASUS OptiMem uvoľňuje výkonový potenciál architektúry Infinity Fabric spoločnosti AMD, čím umožňuje využitie vyšších pamäťových frekvencií a nižšiu latenciu.

ASUS PRO WS X570-ACE ponúka špičkový výkon

Všetky zložité ladenia svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastaveniu priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

Dlhá životnosť

Základnú dosku tvoria prémiové komponenty s ochranou 5X Protection III. Žiadny div, že jedným z jej najväčších benefitov je nadštandardná životnosť. S doskou ASUS Pro WS X570-ACE bude vaša pracovná stanica fungovať ticho pri optimálnej teplote. Ponúka totiž pokročilé ovládanie ventilátorov a vodné pumpy. Nechýbajú ani integrované teplotné senzory. Všetko sa dá jednoducho riadiť cez softvér Fan Xpert 4.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 100 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1200A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jak to teda nastavím v tom programu ASUS aura sync to podsvícení když mi to na té klávesy u asus rog strix flarre nejde zesilovat osvětlení u některých těch efektů

Dobrý já mám základní desku ASUS ROG strix B450 F Gaming a používám ASUS aura sync a mě najednou u některých těch efektu osvětleni začala svítit slabě u klávesnice ASUS Rog stix flare nedalo by se někde nastavit jas toho programu Aura Sync

Dobrý den, chtěl bych desku osadit ideálně 2x16GB DDR4 RAM s ECC, jakou paměť by jste k této desce doporučili?

Dobrý den, prosím o potvrzení informace, že tato deska zvládne 128 GB paměti. Na stránkách Asusu jsem tuto informaci nenašel. Díly

Ma OOBM standalone web rozhranie alebo je OOBM kontrolovatelne len cez ASUS Control Center Express ? Dakujem

Diskusia a poradňa k ASUS PRO WS X570-ACE
Príslušenstvo pre ASUS PRO WS X570-ACE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRO WS X570-ACE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRO WS X570-ACE Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRO WS X570-ACE Mainboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRO WS X570-ACE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií